Life

Cât a ajuns să coste un sejur în Grecia. Suma totală cheltuită o familie timp de 7 zile

Cât a ajuns să coste un sejur în Grecia? O familie a reușit să cheltuiască în total o sumă destul de avantajoasă timp de 7 zile.
18.07.2023 | 09:30
Cat a ajuns sa coste un sejur in Grecia Suma totala cheltuita o familie timp de 7 zile
Cât a ajuns să coste un sejur în Grecia. Sursă foto: Pinterest, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă un sejur în Grecia anul acesta? La fel ca și în România, când vorbim de bani, contează locul ales, dar și avantajele oferite. O familie de români spre exemplu a reușit să obțină o vacanță avantajoasă.

Cât a ajuns să coste un sejur în Grecia

Cei mai mulți români aleg să meargă în concedii vara în Bulgaria, la all inclusive, ori în Grecia sau în Turcia. Nu puțini sunt cei care spun că în străinătate prețurile sunt cu mult mai avantajoase, iar beneficiile sunt și ele pe măsură.

ADVERTISEMENT

Și totuși cât a ajuns să coste un sejur în Grecia vara aceasta? O familie i-a surprins pe mulți. Persoanele respective spun că anul trecut a ales Turcia, însă anul acesta a decis să facă o schimbare. Drept urmare, Grecia a fost alegerea norocoasă.

Înainte de a afla cât costă un sejur în Grecia în luna iulie, este bine de știut că familia a ales să meargă în Ormos Panagias, Sithonia. Cei doi părinți, alături de copilul lor, au vrut să se bucure de peisaje amețitoare, liniște, dar și o plajă superbă.

ADVERTISEMENT

Câți bani au cheltuit aceștia? Femeia a făcut calculul pentru întreaga vacanță. Astfel, pentru cazare, trei persoane, prețul a fost de 74 de euro. Mai departe, familia a mâncat la un restaurant, unde prețul total a fost de 78 de euro.

Suma totală cheltuită o familie timp de 7 zile

Doar în prima zi de vacanță, familia a cheltuit în Grecia 227 de euro. Deși femeia a calculat că întreg concediul în Grecia nu depășește 1.500 de euro, mâncare plus cazare, suma a crescut considerabil.

ADVERTISEMENT

Mai exact, în total, un sejur în Grecia de 7 zile cu toate cheltuielile a ajuns la aproape 2.500 de euro pentru cele trei persoane. Chiar și așa, temperaturile ridicate le-au cam dat peste cap planurile.

În videoclipul filmat, femeia spune că a fost atât de cald, încât cei trei nu au putut profita la maxim de vacanță. Chiar și așa, în final, familia a fost mulțumită de costurile totale, dar și de avantajele oferite de locație.

ADVERTISEMENT

Menționăm că vedetele din România preferă însă de cele mai multe ori Turcia. Dovada cea mai clară o reprezintă Mircea Badea și Carmen Brumă. Cei doi au optat din nou, pentru o vacanță de lux în Antalya, care nu a fost deloc ieftină. 

ADVERTISEMENT
Tags: