News

Cât a ajuns să coste un televizor sau un cuptor cu o săptămână înainte de Black Friday 2023. Preț incredibil: “Era 1.800 de lei inițial, l-am cumpărat cu…”

Cât a ajuns să coste un televizor sau un cuptor cu o săptămână înainte de Black Friday. Unele magazine au dat startul reducerilor.
02.11.2023 | 23:44
Cat a ajuns sa coste un televizor sau un cuptor cu o saptamana inainte de Black Friday 2023 Pret incredibil Era 1800 de lei initial lam cumparat cu
Cât costă un televizor sau un cuptor înainte de Black Friday 2023. Sursa foto: Pixabay/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă un televizor sau un cuptor cu o săptămână înainte să înceapă Black Friday 2023. Clienții au achiziționat deja unele dintre produsele aflate la reducere.

Cât a ajuns să coste un televizor sau un cuptor cu o săptămână înainte de Black Friday 2023

Se apropie Black Friday 2023, ziua cu cele mai mari reduceri din an. La cele mai multe magazine, această zi este pe 10 noiembrie. Printre produsele aflate la reducere se numără aparatele electrocasnice, telefoanele, laptopurile, dar și hainele de la branduri cunoscute și parfumurile.

ADVERTISEMENT

Retailerii anunță promoții mari și anul acesta, astfel că românii vor avea de unde alege dacă vor să-și achiziționeze un nou frigider, o mașină de spălat sau un televizor.

Clienții au început din timp să-și planifice cumpărăturile de Black Friday. Aceștia au cercetat deja prețurile produselor pe care și le doresc și le-au adăugat pe lista de favorite. Magazinele și firmele de curierat au început și ele pregătirile pentru livrarea produselor.

ADVERTISEMENT

Potrivit estimărilor, într-o zi normală se livrează în jur de 300.000 de pachete, însă numărul se va dubla de Black Friday, atunci când se poate ajunge chiar și la 600.000 de pachete,

În plus, firmele de livrări își vor extinde programul în această perioadă. “Programul de lucru va fi unul extins, vom lucra cele două weekenduri de după Black Friday, vom extinde şi echipa din call center”, a declarat Alin Abalaşei, country manager firmă de curierat, potrivit Observator News.

ADVERTISEMENT

Unele magazine au dat deja startul reducerilor, iar clienții s-au bucurat de prețurile mai mici pentru produsele de care aveau nevoie. O femeie a achiziționat un cuptor redus la aproape jumătate de preț.

“Am cumpărat un cuptor cu 951 de lei şi iniţial a fost 1800. Destul de bine aş putea să spun!”, a declarat aceasta pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT

O tânără a spus că urmărește prețurile pentru câteva produse, iar pe unele le-a găsit deja la reducere. “Urmăresc şi un televizor şi un espressor, le am la favorite. La televizor am găsit o ofertă super ok de preţ. O reducere cam de 500 de lei”, a spus aceasta.

Retailerii se așteaptă ca, la magazinele online, comenzile să doboare recordul de anul trecut, adică 444.000 de produse comandate în 30 de minute. La ultima ediție de Black Friday, comercianții au avut încasări de 644 de milioane de lei.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem...
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem un popor frumos!”
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Duminica Tomii încheie Săptămâna Luminată. Tradiţii şi superstiții în prima duminică după Paşte
Duminica Tomii încheie Săptămâna Luminată. Tradiţii şi superstiții în prima duminică după Paşte
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a...
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Piața imobiliară. Locuințele, scumpe în toată țara. Când se pot ieftini
Piața imobiliară. Locuințele, scumpe în toată țara. Când se pot ieftini
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate...
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor