Life

Cât a cheltuit Andreea Esca pe o singură haină! Alexia Eram a dat-o de gol! Suma e uriașă

Andreea Esca și fiica sa, Alexia Eram, au spus care sunt obiectele vestimentare pe care au cheltuit cei mai mulți bani.
11.04.2023 | 14:55
Cat a cheltuit Andreea Esca pe o singura haina Alexia Eram a dato de gol Suma e uriasa
Andreea Esca a spus pe ce obiect vestimentar a cheltuit cei mai mulți bani. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În timp ce toată lumea vorbește despre salariul imens pe care l-ar încasa de la Pro TV, Andreea Esca a dezvăluit cât a dat cel mai mult pe un sigur obiect vestimentar. Pe de altă parte, și fiica sa, împreună cu alte vedete, au mărturisit în ce piese investesc sume mari de bani.

Andreea Esca a dezvăluit cea mai mare sumă cheltuită pe haine. Mărturisirea făcută de fiica sa, Alexia Eram

Un veșnic mister rămâne salariul pe care Andreea Esca îl încasează de la Pro TV. În jurul acestuia s-au făcut multe speculații și uneori chiar ea a pus paie pe foc. În urmă cu ceva timp, Andreea Esca declara în cadrul unei emisiuni de la Pro TV că nu se uită la bani atunci când îi place ceva: „Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, spunea știrista.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, la Untold, Andreea Esca a purtat o rochie semnată de Izabela Mandoiu. La momentul respectiv, piesa nu se găsea pe site-ul creatoarei, însă pe site-urile de specialitate se vindea cu prețul de 1950 de dolari.

Recent, însă, în emisiunea Vorbește lumea, Andreea Esca a explicat că obiectul vestimentar pe care dat cei mai mulți bani a fost o haină de iarnă. „Cred că cel mai mult pe un obiect vestimentar am cheltuit vreo 2000 de euro. Este o haină de iarnă pe care o port de foarte mulți ani. Cred că a fost o investiție foarte bună. Deși atunci am crezut că mor să dau atâția bani pe o haină de iarnă”, a spus Andreea Esca la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Dacă Andreea Esca se axează pe articole de îmbrăcăminte, fiica sa, Alexia Eram, preferă accesoriile. „Cel mai mult am cheltuit, cred, că pe o geantă. Cel mai puțin, un dolar, cred că un tricou sau un fular, ceva”, a dezvăluit tânăra.

Vedete care își cumpără haine de la second-hand. Lili Sandu le susține

Bani mulți pe un singur articol a cheltuit și Andreea Raicu: „Eram cu Irina Schrotter la Montecarlo și am luat o rochie. Nici nu îndrăzneam să mă îmbrac cu ea. Când m-am uitat cât costă, pur și simplu am rămas șocată, nu mi-a venit să cred cât costă, adică foarte mult. O am și în ziua de astăzi”.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, mai mult decât a dat Andreea Esca pe o haină, a aruncat Diana Enciu, soția bloggerului Otravă pe geantă: „3800 de euro. Am dat pe o geantă care este o investiție. Asta încerc să-i explic și soțului meu, că dacă alegi anumite modele de genți, poți să le revinzi cu un preț mult mai mare”.

Totuși, atât ea, cât și alte nume mari de la noi, au recunoscut că se îmbracă și de la second-hand. „Mi-am luat de la second o haină de blană de 30 de lei și a făcut furori iarna asta”, a mărturisit Diana. „Am în garderobă o jachetă de piele de la un second hand. Pe care o tot port și primește complimente. Cred că a fost 80-100 de lei, pe acolo”, a afirmat Sore.

ADVERTISEMENT

„Cred că câțiva lei. Știu și din astea, locuri din astea cu comori. Mai nimerești într-un vintage pe undeva, unde chiar găsești câte o comoară abandonată de altcineva și vândut la doi lei”, a adăugat și Diana Enache.

Lili Sandu și-a cumpărat haine second hand: „Pe mine mă bucură”

Și Lili Sandu, care de curând susținea că face multe cumpărături online, a declarat că își mai achiziționează și haine la mâna a doua. „Pe mine mă bucură tare mult că vedetele recunosc că-și achiziționează haine și de la vintage-uri și de la second hand.

Dacă acum câțiva ani spuneai lucrul ăsta, se uita lumea urât la tine. Acum mi se pare foarte tare. Eu chiar îmi cumpăr haine din vintage-uri. Găsești piese foarte frumoase și la un preț extraordinar de bun.

Acum fac investiții. Dacă mai cumpăr o geantă, pentru că ele cresc în timp. Nu pot să zic cât am dat cel mai mult, că mă aude Silviu și el nu știe. Dar își păstrează prețul și e o investiție. Și în bucuria ta, ca femeie, e investiție în starea ta de bine”, a spus vedeta la Vorbește lumea.

ADVERTISEMENT