Life

Cât a luat Dorian Popa la Bacalureat. Note nebănuite la română și matematică!

Dorian Popa a fost un elev extrem de conștiincios. A surprins la Bacalaureat, iar la notele pe care le-a luat mulți liceeni doar visează.
04.06.2023 | 17:33
Cat a luat Dorian Popa la Bacalureat Note nebanuite la romana si matematica
Dorian Popa a luat note mari la Bacalaureat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dorian Popa a fost silitor dintotdeauna. Influencerul care și-a clădit un adevărat imperiu financiar din imobiliare, cochetând și cu actoria și muzica de-a lungul timpului, nu a ignorat niciodată cartea.

Dorian Popa, o medie de 9,83 la Bacalaureat. Cât a luat la matematică și română

Ba mai mult, se poate spune că învățatul i-a prins bine și că eforturile pe care le-a depus să ia note mari la școală l-au construit în ceea ce este astăzi. Simpaticul musculos a luat note destul de mari la examenul de Bacalaureat, unele la care mulți liceeni visează.

ADVERTISEMENT

Popa a dat Bac-ul în urmă cu mai mulți ani. Materiile la care s-a descurcat cel mai bine au fost limba română, biologia și educația fizică.

La limba română, scris, Dorian Popa a luat 9,60, iar la oral nota 10, scrie ego.ro. De asemenea, la matematică, a avut peste 9. Mai precis, a primit 9,40.

ADVERTISEMENT

O altă materie unde afaceristul a excelat a fost biologia, unde a luat 10 curat. Același 10 l-a primit și la probele de la educație fizică și sport. Adunând cu nota de 10 la limba engleză, rezultă că Dorian Popa a avut o medie de invidiat!

Influencerul face milioane de euro din imobiliare

Trăgând linie, acesta a terminat examenul de Bacalaureat cu 9,83! Fie și din acest punct de vedere, antreprenorul poate fi considerat un model pentru tinerii care îl urmăresc, mai ales pentru cei care cred că lucrurile mari se ohțin cât ai clipi.

ADVERTISEMENT

La cei 34 de ani pe care îi are acum, Dorian Popa se declară mulțumit de cât câștigă și de ceea ce a ajuns să se ocupe.

„Îndeajuns de bogat încât să îi mulțumesc nespus Lui Dumnezeu și mai bogat decât credeam că voi fi la vârsta la care sunt și anume 34 de anișori.

ADVERTISEMENT

Matematica e simplă. Cred că toată lumea o știe. Cei care mai aruncă un ochi pe internet, sunt șase case a câte 200.000 de euro căsuța. Înseamnă 1.200.000 de euro încasări după ce se vor fi vândut toate”, a povestit Dorian Popa pentru ciao.ro.

 

ADVERTISEMENT