Life

Cât a plătit Andreea Antonescu pentru rochia de la botezul fiicei sale. Cât a costat, de fapt, piesa vestimentară

Andreea Antonescu i-a organizat un botez de vis fiicei sale. Totuși, cât a costat rochia purtată de artistă în ziua cea mare?
26.06.2023 | 10:21
Cat a platit Andreea Antonescu pentru rochia de la botezul fiicei sale Cat a costat de fapt piesa vestimentara
Cât a plătit Andreea Antonescu pentru rochia de la botezul fiicei sale. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât a plătit Andreea Antonescu pentru rochia de la botezul fiicei sale? Artista a fost atentă până la ultimul detaliu când a venit vorba despre acest eveniment major din viața sa. Totul a fost aranjat ca la carte.

Cât a plătit Andreea Antonescu pentru rochia de la botezul fiicei sale

Andreea Antonescu a organizat sâmbătă botezul fiicei sale, Victoria Venice. Ea și Victor Vrînceanu s-au revăzut, iar la marele eveniment au fost prezente numeroase persoane importante din viața artistei.

ADVERTISEMENT

Evident, nu avea cum să lipsească de la botez nici Andreea Bălan. Artista a venit însoțită de fiicele sale, iar cele două cântărețe au făcut un adevărat show la marele eveniment. Au cântat împreună celebrele piese ale trupei André, iar toți cei invitați s-au bucurat să le revadă pe scenă.

Și totuși cât a plătit Andreea Antonescu pentru rochia purtată la botezul fiicei sale? Artista a optat pentru o ținută simplă, dar superbă. A purtat în total două rochii, una la biserică și una la petrecerea care a urmat pe seară.

ADVERTISEMENT

Astfel, prima rochie aleasă a fost una lungă, cu despicătură pe picior. Rochia a doua a fost în schimb una mai scurtă, mulată și cât se poate de simplă. Aflați că ambele rochii purtate de artistă au fost create de Oui-Da Fee.

Ne întoarcem la rochia cu numărul 1 purtată de artistă. Conform informațiilor de pe site-ul oficial al brandului, aceasta a costat 3.950 de lei. Putem spune deci, că Andreea Antonescu nu s-a uitat deloc la bani. 

ADVERTISEMENT

Artista a purtat două ținute la botez

Cât a costat rochia cu numărul doi purtată de Andreea Antonescu? Prețul rămâne un mister. Aceasta nu se mai găsește la vânzare pe site-ul respectiv. Pe de altă parte, este cunoscut faptul că rochia se numește Clara și a fost prezentată în cadrul Paris Fashion Week, la începutul acestui an.

S-ar părea deci că și cea de a doua ținută nu a fost deloc una ieftină. Dincolo de vestimentație însă, botezul Victoriei Venice a fost unul cât se poate de emoționant și plin de surprize. A existat un decor cu adevărat fabulos, conform imaginilor obținute de FANATIK.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Andreea Antonescu s-a ocupat de tot și chiar înainte de marele eveniment povestea că a reușit la timp să organizeze totul în stilul ei. ”Mulţumesc lui Dumnezeu că am ajuns să fiu cu ele exact pe ultima sută de metri şi făcute cumpătat şi tipicar, aranjate toate exact cum îmi place mie.

Efectiv m-a ajutat Dumnezeu mult de tot şi de data aceasta. Eu fiind şi zodia Fecioarei, sunt foarte tipicară şi chiar trebuia să le ştiu pe toate puse la punct până la ultimul detaliu”, a povestit cântăreața.

ADVERTISEMENT