Life

Andreea Antonescu, moment de fericire maximă! Vedeta și-a creștinat fetița. Avem imagini exclusive de la botez

Zi plină de emoții pentru Andreea Antonescu și fostul său partener, Victor Vrânceanu! A avut loc ceremonia de botez a micuței Venice-Victoria, iar la petrecere a venit toată spuma din showbiz.
24.06.2023 | 19:50
Andreea Antonescu moment de fericire maxima Vedeta sia crestinat fetita Avem imagini exclusive de la botez
Imagini de la botezul fiicei artistei Andreea Antonescu
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu este în culmea fericirii. Astăzi a avut loc botezul fiicei sale, Venice Victoria, fată pe care a născut-o în urma relației cu jurnalistul Victor Vrânceanu. Ceremonia a avut loc la Mânăstirea Cașin, în același loc unde a fost creștinată și Sienna, fiica sa cea mare. Vedeta a strălucit alături de fetițele ei, iar ceremonia a fost cu adevărat specială.

Andreea Antonescu a avut emoții la botez! Cum au arătat artista și fiicele ei

Andreea Antonescu a creștinat-o pe fiica ei, într-un cadru cu totul special. La botez au participat familia și apropiații vedetei, iar frumoasa artistă a fost în centrul atenției. Andreea Antonescu a demonstrat chiar și astăzi că este o mămică cât se poate de modernă și care nu se sfiește să-și pună în evidență trupul. Vedeta a optat pentru o rochie lungă, elegantă, cu un decolteu generos, care o scotea în evidență. Accesoriile au completat perfect ținuta, iar în picioare, Andreea a ales să poarte o pereche de sandale aurii.

ADVERTISEMENT

Și fiica ei cea mare, Sienna, a arătat foarte bine. Fetița de 12 ani este o domnișoară în toată regula. Sienna a purtat o rochie scurtă, în culori deschise, cu o pereche de încălțări cu platformă. Andreea Antonescu spunea pentru că și-a ales ținuta în urmă cu mult timp.

 “Am cea mai bună stilistă din România, care mă cunoaște ca om și care mă nimerește de fiecare dată. Știe bine să îmbine elemente, de la genul de eveniment, până la starea mea și atunci sunt convinsă că și de această dată va arăta ce este mai bun din mine”, a dezvăluit Andreea Antonescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu spune de ce a ales să nu se îmbrace la fel ca fiicele ei la botez

Nu am putut să trecem cu vederea nici pe vedeta zilei: micuța Venice-Victoria. Mama ei a îmbrăcat-o într-o rochie roz, de prințesă. Toate privirle au fost ațintite asupra sa, însă micuța a fost foarte cuminte. Inclusiv atunci când preotul a introdus-o în cristelniță, Venice nu a plâns prea mult.

“Am puțin emoții pentru bebelină în momentul efectiv al creștinării. Nu știu dacă vom avea toate trei ținute la fel ( n.r., ea și fetițele) pentru că bebelina este foarte excentrică. Este dantelată, învolănată și are și un pampon mare pe cap. Nu știu dacă pe mine la vârsta asta mă mai prind pampoanele”, a dezvăluit Andreea Antonescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Unde a avut loc ceremonia de botez. Andreea Antonescu a ales o locație specială

Mai bine de 200 de persoane au venit pentru a celebra momentul alături de părinții Victoriei. Mulți dintre ei au fost din partea fostului partener al cântăreței, ziaristul Victor Vrânceanu. Pentru petrecere, Andreea Antonescu a ales Jubile Concept. Localul este perfect pentru evenimentele de vară, în care natura se îmbină cu modernul și luxul cu simplitatea.

Jubile Concept
Decorul minimalist ales pentru botezul fiicei artistei Andreea Antonescu, la Jubile Concept / Sursă foto: FANATIK

 

Încă de la intrare, invitații au fost întâmpinați de un decor de poveste, atent ales și pus la punct până în cel mai mic detaliu. Mesele, elegante și sofisticate, atrag atenția dintr-o singură privire. Cu toate acestea, simplitatea este apreciată și în 2023. Astfel, localul nu a fost „împopoțonat” cu lucruri inutile, ci s-a optat pentru stilul minimalist.

ADVERTISEMENT

Mesele au fost decorate cu flori pe mijloc, față de masă de culoare verde smarald și șervețele albe, dar și câteva lumânări albe. Stilul minimalist și boho, exprimat mai ales prin modul în care arată scaunele, a atras atenția invitaților.

ADVERTISEMENT