Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cât a plătit Petrolul pe eroul din meciul cu Poli Iași: „Primul jucător pe care dăm bani!”

Petrolul a făcut o super afacere cu vârful Albin Berisha, care a adus victoria în prelungiri cu Poli Iași. Dezvăluirile lui Vivi Răchită.
21.02.2024 | 07:00
Cat a platit Petrolul pe eroul din meciul cu Poli Iasi Primul jucator pe care dam bani
Albin Berisha (23 de ani) este evaluat de Transfermarkt la 250.000 de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Petrolul e pe loc de play-off în SuperLiga cu patru etape înainte de finalul sezonului regulat. Marian Copilu a reușit o campanie de achiziții eficientă, iar Albin Berisha ar putea fi următoarea lovitură a „lupilor-galbeni”.

Petrolul, super afacere cu Albin Berisha: „A făcut o investiție bună. Și-a scos banii deja”

Vivi Răchită a comentat transferul internaționalului kosovar, anunțat în exclusivitate de FANATIK: „Berisha, noul noastru vârf a marcat în minutul 94. I-a intrat golul ca să nu mai aibă timp să ne mai întoarcă. Să pună mingea la centru și să ne bucurăm. 

ADVERTISEMENT

Cristi Coste a făcut o comparație cu golgheterul giuleștenilor: „Albin Berisha. Ce mi-e Albin, ce mi-e Albion. Tot kosovar. L-ați ratat pe Rrahmani vara trecută pentru că a plătit Rapidul mai mult. Ați luat un alt kosovar care s-ar putea să facă toți banii”.

Răchită a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA suma plătită de Petrolul celor de la Ballkani: „E un jucător pe care Petrolul a dat 200.000 de euro. De foarte mulți ani, de pe vremea când veneau jucători de valoare și era Walter patronul echipei, Dumnezeu să-l ierte, n-au mai fost dați bani pe un jucător care să joace la Petrolul.

ADVERTISEMENT

Și uite că Marian Copilu a făcut o investiție bună. Dacă Petrolul se califică în play-off și-a scos banii deja. Nici nu mai trebuie să stăm să îl amortizăm”, a mai spus analistul despre jucătorul care este și în atenția echipei naționale.

Petrolul trage la playoff cu doi jucători noi în atac: „Aveam probleme”

Noi aveam probleme pe faza de atac. Era plecat Irobiso în liga a treia din Arabia Saudită, s-a întors și acum avem și bancă să spunem așa”, a mai spus fostul fotbalist la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30.

ADVERTISEMENT

Vârful din Kosovo a avut un sezon bun la fosta adversară a lui CFR Cluj din grupele Conference League. Berisha a reușit 7 goluri în 18 meciuri în campionat și a reușit să câștige două titluri și o Supercupă.

Și-a făcut junioratul la Kukesi în Albania și a mai evoluat la Laci, Besa, Liria și Malisheva. „Noul Rrahmani” a semnat un contract cu Petrolul valabil pe următoarele trei sezoane.

ADVERTISEMENT

„Lupii galbeni” au un punct peste Hermannstadt și UTA, echipele clasate pe poziția 7 și 8 și două puncte peste Sepsi și U Cluj, echipele care se bat pentru ultimul loc de playoff. Petrolul va juca în acest final de sezon regulat cu UTA (în deplasare), Universitatea Craiova (acasă), FCSB (în deplasare), Sepsi (acasă).

Petrolul a făcut primul transfer pe bani după mulți ani. Cât a costat atacantul de națională Albin Berisha

ADVERTISEMENT
Tags: