News

Licitație pentru o discuție de 15 minute cu primarul Emil Boc. Un clujean a plătit aproape 2.000 de euro

Un clujean a scos din buzunar suma de aproape 2000 de euro pentru o discuție de doar 15 minute cu primarul Clujului, Emil Boc.
07.12.2022 | 13:40
Licitatie pentru o discutie de 15 minute cu primarul Emil Boc Un clujean a platit aproape 2000 de euro
Emil Boc, primarul Clujului. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Totul a fost parte dintr-o licitație care a strâns bani pentru o organizație caritabilă, însă unii clujeni nu au gustat gestul. Asta, în condițiile în care orice cetățean are dreptul, teoretic, să meargă în audiență la Primar.

Un clujean a plătit aproape 2000 de euro pentru o discuție cu Emil Boc

Potrivit Știri de Cluj, bărbatul a oferit 9000 de lei pentru o discuție între patru ochi cu Emil Boc, în cadrul evenimentului în care s-au strâns bani pentru casa de tip familial ”Căsuța Bucuriei”.

ADVERTISEMENT

Deși licitația a pornit de la 500 de lei, bărbatul a fost decis să stea de povești cu Boc, astfel că a scos din buzunar 9000 de lei pentru asta.

”Asociația „Căsuța Bucuriei” este o instituție non-guvernamentala din Cluj, care oferă din anul 2015, găzduire pentru copii și tineri din sistemul de protecție până la terminarea studiilor în casa de copii „Căsuța Bucuriei”, după care aceștia sunt ajutați să-și găsească un loc de muncă”, arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Clujenii au comentat destul de acid situația, fiind de părere că e absurd ca cineva să plătească 9000 de lei pentru o discuție cu un primar, când aceasta ar trebui să fie gratis.

”Cât de *** sa fii să plătești aproape 5 salarii minime pe economie în loc să mergi în audiență la primar, gratis!?”, a scris Gore, completat de un alt cetățean: ”Primarul fiind ales de cetățeni ar trebui să discute gratis cu cetățenii. DNA-ul ce părere are?”

ADVERTISEMENT

”Super, asta demonstrează ce mult îi pasă la Boc de cetățenii din Cluj. Dacă atâta se plătește pentru 15 minute de-a lui”, a transmis un alt internaut.

De menționat că în cadrul aceleiași licitații a participat și Dan Petrescu, care va ieși la cină cu un fan pentru suma de 5.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Conceptul licitațiilor în care doritorii pot obține cine sau discuții cu personalități nu este nou și este destul de frecvent folosit în Statele Unite ale Americii, la diverse gale caritabile.

ADVERTISEMENT
Tags: