Life

Cât a slăbit, de fapt, Vica Blochina, după operația la stomac. Cum se simte vedeta acum

Vica Blochina a suferit o operație la stomac în urmă cu ceva timp. Cât a slăbit vedeta după intervenție și cum se simte acum?
19.06.2023 | 15:01
Cat a slabit de fapt Vica Blochina dupa operatia la stomac Cum se simte vedeta acum
Cât a slăbit, de fapt, Vica Blochina, după operația la stomac. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vica Blochina a suferit o operație de micșorare a stomacului. Vedeta a luat câteva kilograme în plus, astfel că a dorit o schimbare totală. Și se pare că efectul este fix ceea ce avea nevoie, aceasta fiind extrem de încântată.

Cum se simte vedeta după intervenție

După Survivor România, Vica Blochina a simțit nevoia să apeleze la ajutorul medicului. Vedeta spune că a avut probleme cu greutatea în ultimii ani de zile, iar în final a decis că doar o astfel de intervenție îi poate fi de folos.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat recent, aceasta a vorbit despre cele întâmplate în viața ei. În urmă cu doi s-a îngrășat, iar deși a ținut regim, ulterior, acesta nu a mai funcționat. Din cauza greutății, vedeta a ajuns să între în depresie.

Nu voia să se mai uite în oglindă, nu voia să se mai cântărească, iar în final a decis că a venit momentul pentru o schimbare. Nu a stat prea mult pe gânduri și s-a programat la doctor. Operația s-a dovedit a fi un real succes la final.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, vedeta spune că operația nu a fost deloc una grea și că oricine o poate face. De asemenea, ea a mai adăugat că nu are niciun semn și că medicii au lucrat prin buric. Cea mai frustrantă săptămână a fost doar prima.

Vedeta a consumat atunci doar lichide. Pe de altă parte, după acea săptămână, aceasta și-a schimbat complet viața. Oricine poate să mănânce de la zero, fără prea multe griji. Și totuși cât de mult a slăbit vedeta în urma operației?

ADVERTISEMENT

Cât a slăbit, de fapt, Vica Blochina, după operația la stomac

Vica Blochina a dezvăluit că nu s-a mai cântărit de multă vreme. Pe de altă parte, în prima săptămână după operație, cântarul i-a arătat cu șase kilograme mai puțin. Acum se simte însă mult mai bine și este extrem de fericită. 

”M-am cântărit doar prima săptămână după operație și aveam -6 kilograme. Nu este o operație grea, deci recomand oricui, deoarece nu doare absolut deloc, nu ai semne, pentru că se lucrează prin buric, nu te doare. Este frustrant în prima săptămână, pentru că trebuie să stai doar pe lichide.

ADVERTISEMENT

După această intervenție înveți să mănânci de la 0. (…). Acum sunt foarte bine! Când am vorbit cu doctorul zici că mi s-a schimbat viața! Pentru mine a contat foarte mult să slăbesc și să fiu fericită”, a precizat vedeta, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT