Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cât câștigă Edi Iordănescu la echipa națională. Ce se va întâmpla dacă ratează calificarea la Euro 2024. Exclusiv

Edi Iordănescu a dezvăluit că în afară de salariu și un bonus pentru calificarea la Euro 2024 nu mai are niciun alt venit din contractul de selecționer la echipa națională.
29.10.2022 | 21:16
Cat castiga Edi Iordanescu la echipa nationala Ce se va intampla daca rateaza calificarea la Euro 2024 Exclusiv
Edi Iordănescu a dezvăluit că în afară de salariu și un bonus pentru calificarea la Euro 2024 nu mai are niciun alt venit din contractul de selecționer la echipa națională. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

După ce a încheiat pe ultimul loc în grupa din Liga Națiunilor, tehnicianul a fost reconfirmat în funcție și va sta pe banca ”tricolorilor” și în preliminarii.

Ce bonus are Edi Iordănescu dacă duce echipa națională la Euro 2024

Invitat la prima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Edi Iordănescu a precizat că are la echipa națională un salariu asemănător cu cel primit de Cosmin Contra și Mirel Rădoi, cei care s-au aflat înaintea sa la timona ”tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

”Cât câștig nu pot să spun că e confidențial și mă trezesc cu o amendă mâine. Salariul este la nivel cu ce au avut predecesorii mei. Este semnificativ mai mic decât tot ce însemna ultimele 4-5-6-7 oferte sau discuții pe care le-am avut. Este o clauză care mă obligă să nu dezvălui salariul.

Singurul bonus pe care îl am este pentru calificarea la European. Niciun euro suplimentar. Garantez că nu e cu nimic mare decât aveam la CFR pentru accederea într-o grupă europeană.

ADVERTISEMENT

Sub nicio formă nu am un milion de euro bonus. Nu se pune problema de așa ceva. E de 5-6 ori mai puțin decât atât. Nu mai am niciun câștig financiar în afară de salariul care este lunar și acest bonus care este condiționat de calificare”, a declarat Iordănescu jr.

Iordănescu pleacă de la națională dacă ratează calificarea la Euro 2024

Selecționerul a admis faptul că dacă nu va reuși să califice naționala la Euro 2024 nu va mai rămâne pe banca tehnică. Iordănescu a mai menționat faptul că Liga Națiunilor nu a fost o competiție atât de importantă.

ADVERTISEMENT

”Câștigă echipa națională, câștigă automat și federația, pentru că o calificare atrage și finanțe, dar și sponsori. Mai am mândria de a antrena echipa națională a României, în rest nimic altceva.

Obiectivul și în primul contract, și în al doilea, este calificarea la Euro. Am avut un singur obiectiv intermediar, care era grupa Ligii Națiunilor. Dar sunt sigur că federația și-a luat această marjă de siguranță, variantă care era valabilă pentru oricare alt antrenor ar fi fost în locul meu, ca să poată trage o linie și să analizeze parcursul.

ADVERTISEMENT

Am spus de la început, dacă nu ne calificăm pentru mine e capăt de drum 100%. Dar în momentul de față eu sunt fără niciun fel de calificare ratată. Liga Națiunilor a fost o anticameră pentru preliminarii”, a conchis Edi Iordănescu, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48...
Imagini rare cu fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie are 48 de ani şi este o persoană extrem de discretă
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
Noi reguli pentru eliberarea certificatului de concediu medical
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată