Life

Cât costă apartamentul pe care și l-a cumpărat Antonia în stațiunea Mamaia. Se află într-un complex de lux, ce are vedere la mare

Ce preț are locuința achiziționată de Antonia în stațiunea Mamaia. E aflată într-un complex de lux, cu privire la Marea Neagră.
13.03.2024 | 07:50
Cat costa apartamentul pe care si la cumparat Antonia in statiunea Mamaia Se afla intrun complex de lux ce are vedere la mare
Ce preț are locuința achiziționată de Antonia în stațiunea Mamaia. E aflată într-un complex de lux, cu privire la Marea Neagră. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cât costă apartamentul pe care și l-a cumpărat Antonia în stațiunea Mamaia. Se află într-un complex de lux, ce are vedere la mare. Logodnica lui Alex Velea nu s-a uitat deloc la bani atunci când a vrut să-și îndeplinească această dorință.

Ce preț are locuința achiziționată de Antonia în stațiunea Mamaia. E aflată într-un complex de lux, cu privire la Marea Neagră

Ce preț are locuința achiziționată de Antonia în stațiunea Mamaia. E aflată într-un complex de lux, cu privire la Marea Neagră. Frumoasa cântăreață, în vârstă de 34 de ani, are mai mulți vecini din lumea mondenă.

ADVERTISEMENT

Printre celebritățile care locuiesc în același clădire se numără Inna, Codin Maticiuc, Bromania (Matei Dima) și Selly (Andrei Șelaru). Îndrăgita artistă nu a ținut cont de costurile pe care le implică un astfel de apartament pentru că adoră litoralul.

Bruneta a scos din buzunar o sumă considerabilă având în vedere că blocul este ridicat la numai un metru de plajă, între cele mai renumite cluburi. Imobilul cu 15 etaje are o priveliște impresionantă asupra Mării Negre și Lacului Siutghiol.

ADVERTISEMENT

Răsăritul, dar și apusul vor putea fi observate din terasele generoase, care conturează designul exterior și care adaugă un plus de dinamism și personalitate clădirii moderne. În interior locuințele sunt amenajate pentru a avea confortul dorit.

Prețul unui apartament în acestă zonă, conform site-ului complexului, începe de la 167.000 de euro + TVA. Antonia nu a oferit prea multe informații despre achiziția sa, însă se declară bucuroasă că a făcut acest pas.

ADVERTISEMENT

„Iubesc marea, așa că mi-am îndeplinit un vis. Împreună cu Alex avem un apartament în blocul Marina Tower. Și avem și super vecini: Inna, Selly, Bromania și Codin Maticiuc”, a transmis iubita lui Alex Velea într-o filmare de pe Instagram.

Antonia, casă superbă în Pipera

Antonia se bucură în momentul de față de o casă superbă în zona Pipera, unde s-a mutat în urmă cu aproape 5 ani alături de partenerul de viață, Alex Velea, și cei doi băieți ai cuplului. Vedeta și-a amenajat interiorul cu mult bun gust și rafinament.

ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață a apelat la tonuri neutre de bej, maro și alb, imobilul emanând confort și eleganță. Casa are și o scară din lemn masiv, mochetă, locuința fiind minimalistă, modernă, cu o notă de căldură și familiaritate.

Pentru a ajunge în acest punct Antonia a apelat la un designer de interior. Cântăreața nu a dorit să aglomereze casa, ceea ce dă senzația că se poate respira în voie. S-a mizat foarte mult pe stilul simplu și rafinat.

ADVERTISEMENT