Sport

Cât costă biletele la Dinamo – Sepsi. Sold-out în PCH după 30 de minute

Dinamo a pus în vânzare biletele pentru meciul cu Sepsi, din etapa a 3-a a SuperLigii. Sold-out în PCH după o jumătate de oră.
26.07.2023 | 22:14
Cat costa biletele la Dinamo  Sepsi Soldout in PCH dupa 30 de minute
Dinamo a pus în vânzare biletele pentru partida cu Sepsi. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Dinamo caută primul rezultat pozitiv de la revenirea în SuperLiga luni, 31 iulie, de la ora 21:30. Clubul din Ștefan cel Mare a pus în vânzare biletele pentru partida de pe stadionul „Arcul de Triumf”. Tichetele în PCH s-au epuizat după doar o jumătate de oră.

Cât costă biletele la Dinamo – Sepsi

Dinamo a pierdut în primele două etape din SuperLiga cu Universitatea Craiova (0-2) și FCSB (1-2). Formația pregătită de Ovidiu Burcă primește vizita celor de la Sepsi în meciul care închide etapa cu numărul 3 din campionatul românesc.

ADVERTISEMENT

Miercuri seară, clubul din Ștefan cel Mare a pus în vânzare biletele. Un loc la Tribuna 1 (lateral) a stadionului „Arcul de Triumf” costă 80 de lei, în timp ce pentru un loc la Tribuna 1 (central), suporterii trebuie să plătească suma de 90 de lei.

Totodată, un loc la Tribuna 2 costă 50 de lei, în timp ce în PCH și Peluza Sud un bilet costă 35 de lei. „Zona VIP este sold-out datorită abonaților, cărora dorim să le mulțumim pe această cale! Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la stadionul “Arcul de Triumf”, după programul:

ADVERTISEMENT
  • Duminică: 11:00 – 17:00
  • Luni, ziua meciului: 13:30-22:15”, este anunțul făcut de Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

Sold-out în PCH într-o jumătate de oră

Toate locurile în Peluza Cătălin Hîldan la meciul lui Dinamo cu Sepsi de pe „Arcul de Triumf” s-au epuizat. Toate biletele puse în vânzare de clubul din Ștefan cel Mare s-au vândut după doar o jumătate de oră.

ADVERTISEMENT

Acest lucru s-a întâmplat într-un timp record, datorită abonamentelor deja rezervate în galerie. La fel s-a întâmplat și în ceea ce privește zona VIP care e sold out prin vânzarea de abonamente.

Ultimul duel dintre Dinamo și Sepsi a avut loc tot pe „Arcul de Triumf” în luna noiembrie a anului trecut. Cele două formații s-au întâlnit în a doua etapă a fazei grupelor din Cupa României. Sepsi, antrenată de Cristiano Bergodi, s-a impus cu scorul de 3-2.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, ironii la adresa patronilor lui Dinamo: „Lovele nu au ”

Dumitru Dragomir a vorbit la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ despre patronii celor de la Dinamo. Mitică Dragomir a precizat că nu-l cunoaște pe Eugen Voicu, însă fostul președinte al LPF a spus că îl știe pe președintele Andrei Nicolescu.

„Domne, eu pe Voicu ăsta nu-l cunosc! Pe Nicolescu îl cunosc. E un tânăr foarte deștept. Lovele nu au! Dacă aveau lovele nu se băgau la fotbal. Sunt puțini…”, a dezvăluit Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT
Tags: