Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Daniel Șendre, cifrele rușinii din FCSB – Dinamo 2-1: “A greșit grav”

Daniel Șendre, fost oficial al DDB, a prezentat cifrele ”triste” al partidei FCSB - Dinamo, care arată cât de departe a fost Dinamo de un rezultat pozitiv.
24.07.2023 | 19:10
Daniel Sendre cifrele rusinii din FCSB  Dinamo 21 A gresit grav
Daniel Șendre, cifrele rușinii din FCSB - Dinamo 2-1: “A greșit grav”
ADVERTISEMENT

Totodată, Șendre crede că cei de la Dinamo au greșit atunci când nu acceptat ca partida să fie amânată și să se joace pe Arena Națională cu 50.000 de suporteri în tribune, dintre care 7.000 dinamoviști. În schimb, meciul s-a jucat pe micuța arenă Arcul de Triumf, cu puțin peste 6000 de spectatori în tribună.

Daniel Șendre, cifrele rușinii din FCSB – Dinamo 2-1: “A greșit grav”

”Un derby trist, dezonorat, din păcate inclusiv de către noi Dinamo, pentru că nu am acceptat amânarea lui. Trebuia să facem asta, era vorba despre amânarea clubului, despre suporteri, care au așteptat de doi ani de zile acest derby. Că tot le spunem că îi dorim partener, trebuie să le și arătăm asta. Mai mult, am fi avut șansă să obținem un rezultat pozitiv dacă era susținut de 7000 de ”câini”, a punctat Șendre.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a fost de acord: ”A fost o eroare de strategie a conducerii și a lui Burcă. Eu zic că nu se juca pe Ghencea, se juca pe Arena Națională, cu 40.000 oameni ambele echipe ar fi jucat mult mai bine, și eu aș fi fost de acord să se amâne meciul. A fost o atmosferă dezolantă”.

Jurnalistul și analistul FANATIK SUPERLIGA crede că Dinamo ar fi avut altă șansă cu 7.000 de suporteri în spate în acest derby. ”Absolut. Vorbim despre imaginea clubului, un club care se respectă și atât de mare precum Dinamo nu are voie să nu știe ce-i respectul față de rivală. Dinamo este un club care trebuie să fie capabil să joace oriunde, oricând, în orice condiții, cu oricine.

ADVERTISEMENT

”câinii” din tribune am fi fost 7.000, dinamoviștii sunt în ceea ce privește ultraseria, forța din tribune, peste cei ai FCSB-ului, cu 7.000 de ”câini turbați” în spate existau mari șanse în condițiile astea aprige să se fi terminat cu un rezultat pozitiv. Șendre. Absolut, sunt decizii care ar trebui să aparțină clubului, deși ar trebui aparent să aparțină celor pe parte sportivă. Din păcate conducerea lui Dinamo nu și-a asumat asta, i-a dat mai multă putere lui Burcă de decizie, deși problema îl depășea”, a completat Șendre.

În încheiere, Daniel Șendre a vorbit despre șansele lui Dinamo de a termina pe locurile 8-10 și a prezentat o statistică extrem de tristă a primei reprize din FCSB – Dinamo, statistică din care reiese că Dinamo a fost zero absolut pe teren la toate capitolele, oricât de dureros ar fi asta pentru fani.

ADVERTISEMENT

”Nu avem echipă de 8-10, pe de altă parte am încredere în Burcă, are talentul să scoată ce-i mai bun, mi-aș dori să-și respecte principiile, să-i declare loialitate lui Dinamo, să ceară jucători și bani, doar așa se ajută pe sine, ajută clubul Dinamo și pe noi suporterii. Ne-am săturat de umilințe, de crizele ăstea permanente pe care le traversăm. Sper că el să continue să-și facă treaba bine sportiv, echipa asta să arate din ce în ce mai bine.

Fotbalistic a fost trist, să vă spun și în cifre despre ce vorbesc. Am văzut toți că Dinamo nu a contat, uitați-vă cum arată cifrele. Statisticile pentru prima repriză. Ocazii de gol, Dinamo 0. Șuturi pe poartă, Dinamo 0. Șuturi pe lângă poartă, Dinamo 0. Offsideuri, Dinamo 0. Cred că o asemenea statistică nu există în istoria lui Dinamo și nici nu trebuie să mai existe vreodată”, a concluzionat Șendre.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA s-a întors în forță și e în direct și în exclusivitate pe www.fanatik.ro, de la ora 10:30 în fiecare zi de luni, marți și vineri. Emisiunea poate fi urmărită în premieră pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial, de la ora 17:30! Nu ratați nicio ediție!

Cifrele rușinii FCSB - Dinamo

ADVERTISEMENT