Life

Cât costă biletele la Untold 2022 şi ce artişti urcă pe scenă. David Guetta şi Steve Aoki, printre numele grele

Untold, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică ale anului, se va desfășura în Cluj-Napoca, în perioada 4-7 august. Organizatorii au anunțat cine sunt artiștii care vor urca pe scenă.
29.03.2022 | 20:20
Cat costa biletele la Untold 2022 si ce artisti urca pe scena David Guetta si Steve Aoki printre numele grele
Untold 2022. Cât costă biletele și ce artiști vor fi prezenți. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Organizatorii Untold au anunțat cine sunt artiștii care vor urca pe scena festivalului de muzică în vara anului 2022. Printre numele grele se numără David Guetta, Steve Aoki, Lost Frequencies și mulți alții.

Untold 2022. Cine sunt artiștii care urcă pe scena și ce preț au biletele

Timp de patru zile și patru nopți, pasionații de muzică se vor putea distra în voie la Untold. Festivalul se va desfășura între 4 și 7 august, în Cluj Napoca. Organizatorii au anunțat și cât trebuie să scoată din buzunar persoanele care vor să petreacă alături de cei mai mari artiștii ai lumii.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, prețul unui abonament General Access Basic este de 819,50 lei, în timp ce abonamentul General Access Risk Free și cel VIP costă 869,50 lei, respectiv 1870 lei, conform InfoMusic.ro.

În plus, cei care au cumpărat în prealabil un abonament Anytime pot opta să participe la ediția din acest an până pe 18 noiembrie. Pentru a face asta, trebuie doar să intre în contul lor de check-in.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Untold a fost unicul festival mare de muzică ce s-a desfășurat în Europa. Au participat unii dintre artiștii de top ai lumii, printre care și David Guetta, Martin Garrix, Alok, Afrojack, DJ Snake, Lost Frequencies și Steve Aoki. Peste 265.000 de participanți, proveniți din 100 de țări au avut șansa de a resimți libertatea și bucuria evenimentului.

David Guetta şi Steve Aoki, din nou la Untold în 2022

În 2022, Untold este gata să ofere publicului său o nouă experiență de neuitat. Lista de artiști este una numeroasă. Pe scena festivalulului vor urca David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE, Tujamo și Steve Aoki.

ADVERTISEMENT

Acestora li se vor alătura Major Lazer, Above & Beyond. Pentru prima dată, în țara noastră va concerta artista britanică Anne-Marie.

Hardwell se întoarce la Untold, după patru ani de pauză. Pentru turneul de revenire creatorul stilului big-room house a ales să participe la festivalul de la Cluj-Napoca, TML, Ultra și Creamfields.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, la eveniment vor mai fi prezenți DJ-ul belgian Lost Frequences, care în ediția din 2021 i-a adus în România și pe părinții săi, dar și Aviram Saharai și Matan Kadosh, cei doi membri Vini Vici.

Ce artiști vor urca pe scenele Galaxy, Alchemy și Fortune

În premieră, pe scena Galaxy, considerată și casa techno a festivalului Untold, va urca Stephan Bodzin. Totodată, Amelie Lens revine pe scena Galaxy, alături de Maceo Plex, Mathame, DJEFF și Mahony.

La Alchemy vor fi prezenți Borgore, Netsky, Malaa, Princess Nokia, Noisia, Dub FX & Woodnote, Sub Focus B2B Wilkinson, Deliric X Silent Strike, Grasu XXL & Guess Who, Macanache și Nane.

De asemenea, Fortune va găzdui nume sonore ale stilului trance: Ferry Corsten, Aly & Fila, Giuseppe Ottaviani, precum și Markus Schulz.

 

ADVERTISEMENT