Life

Cât costă două nopți de cazare în locul unde Delia își petrece vacanța. Vedeta a făcut furori pe plajă

Cât costă două nopți de cazare în locul unde Delia își petrece vacanța? Se pare că nu oricine își permite un astfel de sejur.
17.01.2024 | 00:16
Cat costa doua nopti de cazare in locul unde Delia isi petrece vacanta Vedeta a facut furori pe plaja
Cât costă două nopți de cazare în locul unde Delia își petrece vacanța. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia a plecat într-o vacanță de lux. Artista a ales să meargă pe insula Koh Samui, din Thailanda. Și se pare că aceasta nu s-a uitat deloc la bani, având în vedere prețul pentru doar două nopți de cazare aici.

Cât costă două nopți de cazare în locul unde Delia își petrece vacanța

Delia este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Iar dincolo de faptul că are o mulțime de concerte și scoate piese noi constant, aceasta nu uită nici de micile plăceri ale vieții.

ADVERTISEMENT

Artista călătorește destul de des, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu și chiar ea povestea la un moment dat că adoră acest stil de viață. Nu poate sta deloc liniștită, astfel că o vacanță e mereu alegerea cea mai bună.

Și totuși cât costă două nopți de cazare în locul unde Delia a mers în vacanță? Nu e de mirare de ce i se spune ”insula luxului” acestei locații. Dincolo de faptul că e un paradis, prețurile sunt și ele piperate.

ADVERTISEMENT

Pentru că vorbim despre o insulă de lux din Thailanda, prețul pentru două nopți de cazare pornește de la 8.154 de lei, cu taxe incluse. Vorbim, deci, despre aproape 2.000 de euro.

Artista a făcut furori cu cele mai recente imagini postate

Totuși, două nopți de cazare în același loc pot ajunge și până la 13.196 de lei, o sumă și mai mare, arată cancan.ro. Depinde de camera aleasă de turiști, dar și de alte avantaje oferite acolo cel mai probabil.

ADVERTISEMENT

Prețul nu contează însă, astfel că Delia se distrează de minune. Aceasta postează constant numeroase imagini din vacanța de lux. Cele mai recente fotografii au făcut furori pe internet, internauții find uimiți de cât de bine arată artista.

Aceasta a adunat un număr record de comentarii la cea mai recentă postare în costum de baie. Delia arată impecabil, iar nu puțini sunt cei care nici măcar nu i-au dat vârsta. De asemenea, complimentele nu au lipsit nici ele.

ADVERTISEMENT

„No, așa da… Păcat să în general acoperi așa corp cu haine nașpa…”/ „Asta e de pe vremea când aveai 18 ani?”/„Arăți incredibil, locația în care te afli este incredibilă, aș vrea să am viața ta”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

ADVERTISEMENT