Life

Delia a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Nepal. Ce au scris jurnaliștii despre cântăreață

Delia, pe prima pagină a ziarelor din Nepal. Ce au scris jurnaliștii despre cunoscuta artistă, aflată în vacanță alături de soț.
08.11.2023 | 14:46
Delia a ajuns pe prima pagina a ziarelor din Nepal Ce au scris jurnalistii despre cantareata
Delia se află în vacanță în Nepal. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Delia a ajuns pe prima pagină a ziarelor din Nepal, acolo unde se află în vacanță cu soțul ei. Vedeta și partenerul ei de viață au plecat în aventura vieții lor, pe Everest.

Delia, pe prima pagină a ziarelor din Nepal. Ce s-a scris despre artistă

Delia Matache activează de mai bine de 20 de ani în industria muzicală din România și este cunoscută publicului larg de la noi din țară. Melodiile artistei ajung pe primele locuri în trending de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Recent, cântăreața și soțul ei, Răzvan Munteanu, au mers în vacanță în Nepal. Se pare că jurata de la iUmor nu apare doar în articolele de presă din România, ci și din alte țări.

Aflată în Nepal, Delia a observat imaginea ei în ziar, așa că a vrut să vadă ce scrie despre ea. În The Himalayan Time, jurnaliștii au scris despre ea că va sta câteva săptămâni în regiunea Khumbu.

ADVERTISEMENT

Publicația a numit-o pe Delia una dintre cele mai mari artiste din România. Entuziasmată că a apărut pe prima pagină tocmai în Nepal, Delia le-a arătat și internauților fotografii cu ziarul.

“Mare vedetă sunt.. bueeei”, a scris Delia în dreptul fotografiei postate pe rețelele sociale, cu ziarul din Nepal, uimită că este atât de cunoscută și acolo.

ADVERTISEMENT
Delia ziar Nepal
Delia, cunoscută și în Nepal. Sursa foto: Instagram

Aflați în Nepal, Delia și Răzvan Munteanu se pregătesc de una dintre cele mai mari aventuri din viața lor. Mai exact, cei doi au de gând să urce pe Everest, cel mai înalt punct de pe Pământ.

Delia, declarații despre vacanțele sale

Încă de când sunt împreună, Delia și partenerul ei de viață au călătorit în diverse destinații. Amândoi sunt pasionați de vacanțe și, de multe ori, aleg să aibă parte de adevărate aventuri, cum ar fi Africa sau Sri Lanka.

ADVERTISEMENT

Cei doi au avut ocazia să vadă diverse locuri și oameni, iar artista a recunoscut că unele experiențe i-au schimbat modul de a gândi atunci când pleacă într-o călătorie.

“Am avut o experiență foarte interesantă în Africa, în luna noastră de miere. O călătorie în timp, înapoi, în trecut, în lumea triburilor ancestrale.

Oamenii aveau o poveste interesantă de viață pe care o înțelegeai doar privindu-i. Oricum nu puteam să comunicăm, nu ne-am fi înțeles, fiecare trib avea o altă limbă.

A fost aventuros și destul de riscant şi imprevizibil pe alocuri. În unele cazuri, am avut cu noi un om de pază cu armă, pentru orice eventualitate. Dar am vizitat multe alte triburi şi în Thailanda, Cambodgia, Vietnam.

În Sri Lanka a fost o călătorie de o lună și ceva care mi-a schimbat felul de a gândi într-o călătorie, felul de a mă comporta până la cele mai mici detalii: de la încercări culinare care mai de care până la cum să îţi faci bagajul, să fie cât mai practic”, a declarat artista, potrivit drivemagazine.ro.

ADVERTISEMENT