Life

Delia Matache ar putea stârni noi invidii. Cântăreața, vacanță în fostul paradis al lui Charlie Chaplin!

Delia Matache are parte de o nouă escapadă, în sudul Franței, într-unul din cele mai scumpe sate de pe Coasta de Azur, unde a trăit o vreme și Charlie Chaplin.
18.02.2023 | 20:42
Delia Matache ar putea starni noi invidii Cantareata vacanta in fostul paradis al lui Charlie Chaplin
În imagine: Delia Matache; fundal, fosta vilă a lui Charlie Chaplin. Foto: leshardis.com/ Instagram
ADVERTISEMENT

Delia Matache a ”fugit” iar din țară, stârnind, cu siguranță, noi invidii din partea urmăritorilor ei de pe Instagram, în urma ultimelor imagini pe care vedeta le-a postat din destinația în care a ales să petreacă niște zile de vis!

Delia Matache, vacanță în paradisul lui Charlie Chaplin

De vis este și locul în care Delia a ales, de această dată, să se aventureze. Cântăreața și jurata de la iUmor nu obișnuiește să spună mereu unde se duce, lăsându-i de multe ori pe fani să ghicească pe ce meleaguri se distrează, dar acum a preferat să nu țină secret.

ADVERTISEMENT

Artista este plecată în Alpii Maritimi, mai precis în Saint-Jean-Cap-Ferrat, o localitate situată pe o peninsulă din sudul Franței, foarte aproape de orașul Nisa.

Chiar dacă nu sunt temperaturi prea ridicate pentru a petrece timp pe Coasta de Azur, indiferent de cât de cald sau frig ar fi, locul merită văzut pentru peisajele sale magnifice.

ADVERTISEMENT

Sătucul din Alpii Maritimi este unul din cele mai scumpe la capitolul imobiliare, deși prețurile de cazare nu sunt chiar atât de ridicate, având în vedere că se află pe luxoasa Coastă de Azur.

delia vacanta
Imaginile postate de Delia din vacanța de pe Coasta de Azur. Foto: Instastory

Saint-Jean-Cap-Ferrat, un sat în care au trecut personalități marcante

De localitatea unde s-a dus Delia se leagă numele unor personalități marcante. În Saint-Jean-Cap-Ferrat au locuit sau au fost în vacanță Leopold al II-lea al Belgiei sau Nicolae al II-lea al Rusiei. Edith Piaf și Charlie Chaplin sunt alte nume mari pentru care comuna a fost o bună vreme paradisul lor.

ADVERTISEMENT

De altfel, unul dintre obiectivele turistice este cea mai veche vilă, „Lo Scoglietto” (Mica Stâncă). Astăzi se numește „Fleur du Cap” și a aparținut în trecut legendarului actor Charlie Chaplin, revenindu-i ulterior lui David Niven.

Prețurile imobiliare sunt destul de piperate, după cum spuneam mai sus. O casă mică, fără vedere la mare, se poate cumpăra pornind de la suma de 1,8 milioane de euro. Cea mai scumpă e 2,5 milioane. O casă cu o suprafață mai mare se vinde acolo cu până la 7 milioane de euro. O casă care depășește 2.000 de metri pătrați ajunge până la 30 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT