Cât costă jacheta pe care a purtat-o Klaus Iohannis în Delta Văcărești! E peste pensia medie din România

SPECIAL FANATIK
Alexandru Năstase   
în HotNews
22/04/2021, 15:31
Cât costă jacheta pe care a purtat-o Klaus Iohannis în Delta Văcărești! E peste pensia medie din România SPECIAL FANATIK
Klaus Iohannis a purtat o jachetă Chervo în Delta Văcărești. Sursa foto - colaj Fanatik

FANATIK îți spune cât costă jacheta pe care a purtat-o Klaus Iohannis în Delta Văcărești! Șeful statului a mers în rezervația naturală pentru a celebra Ziua Pământului, dar contestatarii atât au așteptat. Deși a stat inițial într-un tricou negru cu mânecă scurtă, Iohannis s-a îmbrăcat pentru întrebările jurnaliștilor. 

Acesta a fost momentul în care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Președintele României a apărut într-o jachetă de culoare albastru, o jachetă Chervo cu un preț amețitor.

Concret, obiectul vestimentar purtat de șeful statului costă nici mai mult, nici mai puțin de 329 de euro, fără taxe de livrare.

Cât costă jacheta pe care a purtat-o Klaus Iohannis în rezervația naturală Văcărești!

Așadar, puțin peste 16 milioane, ușor peste o pensie medie în România și, în mod categoric, banii pe care îi primesc doi pensionari cu pensie minimă.

Sursa foto – facebook

Nu este pentru prima oară când hainele președintelui sunt îndelung dezbătute. Astfel, în urmă cu trei ani de zile, Klaus Iohannis a vizitat baza militară Mihail Kogălniceanu.

Şeful statului s-a întâlnit atunci cu preşedintele Comitetului Militar NATO, generalul Petr Pavel şi a vizitat centrul administrativ al bazei, unde a purtat discuţii cu piloţii români şi britanici.

Sursa foto – hepta.ro

Iohannis a apărut într-un sacou navy și pantaloni albi, ținuta fiind completată de o cămașă albă, pantofi maro și o pereche de ochelari de tip Aviator. Aproape instantaneu, pe rețele de socializare, oamenii au făcut paralela cu actorul Tom Cruise în filmul Top Gun.

Hainele președintelui, un „must have” al sezonului

De altfel, în urmă cu doar câteva săptămâni, o altă jachetă a președintelui a făcut furori. Este adevărat că au contribuit din plin și celelalte accesorii vestimentare folosite la acțiunea de împădurire de la Dăbuleni.

Sursa foto – facebook

Vorbim despre o jachetă Spyder Cordin, una care pe Amazon costă „numai” 418 dolari + 20 dolari transportul. De asemenea, cizmele și ele de firmă, Aigle Parcours 2 Signature, între 900 și 1150 lei, în funcție de  siteul /firma care le comercializează.

Închide ×