Life

Cât costă mașina pe care și-a cumpărat-o Iuliana Beregoi de majorat. Cântăreața a dat o petrecere de zile mari!

Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani pe 13 iulie, prilej cu care a dat mare petrecere, ba chiar și-a făcut și un cadou destul de costisitor, o mașină care sare de 60.000 de euro!
14.07.2022 | 12:11
Cat costa masina pe care sia cumparato Iuliana Beregoi de majorat Cantareata a dat o petrecere de zile mari
Iuliana Beregoi și-a luat mașină scumpă cu ocazia majoratului. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Iuliana Beregoi a devenit majoră! Cântăreața care a cucerit tineretul din România și-a făcut un cadou cu totul special, o mașină scumpă!

Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani. Ce mașină și-a făcut cadou: costă peste 60.000 de euro

Artista care are zeci de milioane de vizualizări pe Youtube la melodiile sale nu s-a uitat la bani atunci când a pus ochii pe achiziția ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta se bucură de ieri de un autoturism marca Porche Macan, mașină al cărei preț pornește de la 67.000 de euro, adică 331.000 de lei. Mașina poate ajunge până în 100.000 de euro, în funcție de preferințele cumpărătorului, căci poate fi personalizată și dotată cu elemente suplimentare.

Acesta este primul mare cadou pe care și l-a făcut din banii pe care i-a obținut ca artistă. Iuliana a dat și un party fastuos, de unde nu au lipsit băuturile fine și muzica pe gustul invitaților.

ADVERTISEMENT

Printre cei care au fost prezenți la evenimentul vedetei s-au numărat nume grele ale showbiz-ului. Au dansat alături de tânăra basarabeancă Alexia Eram, Mario Fresh și Cătălin Măruță, câteva dintre cele mai cunoscute nume.

Cântăreața și-a cumpărat o mașină de peste 60.000 de euro. Foto: Facebook

O serie de vedete au fost prezente la party

Deși a fost ziua ei, Iuliana nu a stat prea mult pe scaun. A cântat și ea, după ce iubitul Alexiei Eram, Mario Fresh, a susținut un scurt recital pentru petrecăreți.

ADVERTISEMENT

O altă vedetă care a spus „Da” prezenței la majoratul Iulianei a fost Alexandra Ungureanu, care într-un story postat de moldoveancă a spus că mai vrea să primească invitații la majorate.

Iuliana a purtat două ținute cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani, una de scenă și una de party. Pentru momentele în care a cântat, artista a purtat un top negru cu mâneci lungi, cu buricul la vedere și pantaloni scurți, tot negri.

ADVERTISEMENT

Iuliana s-a schimbat repede și a optat pentru o rochiță fluffy albă, pentru care a asortat un colier la argintiu la gât. Este, de altfel, și ținuta în care s-a fotografiat cu mașina cumpărată din munca ei proprie.

Iuliana Beregoi are un succes fulminant în țara noastră. Cântăreața a lansat o serie de hituri precum „Cum sună liniștea” (19 milioane vizualizări), „Vina mea” (42 de milioane) și „Ne iubim” (11 milioane).

Alexia Eram, Mario Fresh și Cătălin Măruță, printre cei care au fost prezenți la majoratul Iulianei Beregoi. Foto: Instastory

A apărut prima oară pe micile ecrane când avea 10 ani

Născută în Orhei, Republica Moldova, cântăreața a știut încă de mică pe ce drum va dori să plece în viață. La vârsta de 10 ani, aceasta și-a încercat norocul în calitate de concurentă în show-ul „Next star”, difuzat de Antena 1.

Pe măsură ce a crescut, în jurul vârstei de 16 ani, fata a început să muncească tot mai mult devenind vizibilă pe rețelele de socializare, în special Tiktok și Youtube. S-a apucat de vlogging și de cântat și a prins atât de bine la public, încât azi se bucură de milioane de fani.

Pe lângă muzică, Iuliana este atrasă și de actorie. „Nu aș renunța niciodată la cariera mea muzicală. Pe lângă asta, mă bucur că am timp și să fiu actriță. Mă simt foarte bine pe platourile de filmări. (…)

Lansarea mea a fost cea mai mare realizare. Când am lansat piesa „Vina mea” a fost cea mai mare realizare. Atunci, într-o secundă, am intrat într-o altă lume foarte frumoasă. O lume în care sunt până acum”, a povestit în urmă cu ceva timp Iuliana pentru site-ul știripentrucopii.com.

ADVERTISEMENT