Life

Cât costă o casă cu trei dormitoare, în Spania. La prețul acesta, abia dacă îți permiți un apartament decent în București

La ce preț se vinde o casă cu trei dormitoare și un etaj, în Spania. În România, abia dacă poți cumpăra o garsonieră cu banii aceștia
15.01.2024 | 15:20
Cat costa o casa cu trei dormitoare in Spania La pretul acesta abia daca iti permiti un apartament decent in Bucuresti
Casa din Spania care se vinde la un preț infim. Sursa foto: Pixabay, undiscoveredspain.com
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, din ce în ce mai mulți români au început să fie interesați de imobiliarele de peste hotare. Nu neapărat pentru a face investiții acolo, ci mai mult ca un termen de comparație pentru ceea ce se întâmplă în România. Și, așa cum era de așteptat, rezultatul nu este unul favorabil pentru țara noastră.

Proprietatea din Spania care se vinde la un preț infim

Spania este una dintre țările care îi atrage cel mai mult pe români. Nu este de mirare, având în vedere peisajele minunate, clima, dar și prețurile cât de cât acceptabile. În ceea ce privește imobiliarele, clar este mult mai rentabil.

ADVERTISEMENT

Pe grupurile de Facebook dedicate special anunțurilor imobiliare, o casă cu trei dormitoare a atras atenția tuturor. Este vorba despre un imobil spațios, construit în stil latino, poziționat foarte bine.

Casa cu trei dormitoare se află în Pilas de Fuente Soto, un sat de lângă orașul Alcala la Real, din Spania. Casa este atât de spațioasă, încât are mai multe intrări, una principală și alte laterale.

ADVERTISEMENT

Imediat cum se deschide ușa casei, un hol imens întâmpină pe orice îi trece pragul. Zona de partener are un lounge, dar și o sufragerie. Tot la parter se mai află o bucătărie complet utilată, dar și o cameră care poate fi folosită pe post de birou.

Cum arată casa situată într-una dintre cele mai însorite zone ale Spaniei

Proprietatea din Spania mai are și niște scări care duc la etaj. Aici sunt proiectate trei dormitoare care se bucură de o priveliște minunată. Toate geamurile au fost poziționate în așa fel încât să fie multă lumină, dar și vedere către La Hortichuela.

ADVERTISEMENT
casă de vânzare spania
Proprietatea este situată foarte aproape de unele dintre cele mai importante aeroporturi din Spania. Sursa foto: undiscoveredspain.com

Tot la etaj, locuința mai are un baie și un dressing. Însă, fără doar și poate, piesa de rezistență este terenul din spatele și din fața casei. În fața casei se află multă vie, iar în spate se poate construi oricând o piscină sau un jacuzzi.

Unul dintre marile avantaje ale acestei locuințe este data de poziționarea ei. Casa se află la 45 de minute de aeroportul din Granada și la doar o oră și jumătate de mers cu mașina făță de aeroportul din Malaga.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să se bucure de această priveliște și de această locuință trebuie să știe că nu costă deloc mult. Pentru 65.000 de euro, proprietatea este gata să primească noul proprietar.

Cei care studiază destul de mult piața imobiliară din România știu foarte bine că prețurile au crescut mai mult ca niciodată. Apartamentele s-au scumpit și abia dacă mai găsești o proprietate decentă la un preț acceptabil.

ADVERTISEMENT