Life

Cât costă o noapte de cazare la all inclusive în stațiunile Neptun și Olimp. Mulți români consideră prețurile prea mari

Câți bani trebuie să scoți din buzunar la all inclusive în stațiunile Neptun și Olimp. Turiștii cred că sumele sunt cam piperate.
06.06.2023 | 14:13
Cat costa o noapte de cazare la all inclusive in statiunile Neptun si Olimp Multi romani considera preturile prea mari
Câți bani trebuie să scoți din buzunar la all inclusive în stațiunile Neptun și Olimp. Turiștii cred că sumele sunt cam piperate. Sursa foto: paradistours.ro
ADVERTISEMENT

Cât costă o noapte de cazare la all inclusive în stațiunile Neptun și Olimp. Mulți români consideră prețurile prea mari cu toate că managerii de hoteluri preconizează că acestea se vor mări începând cu 15 iunie.

Câți bani trebuie să scoți din buzunar la all inclusive în stațiunile Neptun și Olimp. Turiștii cred că sumele sunt cam piperate

Câți bani trebuie să scoți din buzunar la all inclusive în stațiunile de le litoralul românesc, în special Neptun și Olimp. Sunt zone pe care oamenii încep să le caute tot mai mult de când s-au dezvoltat în zona hotelieră.

ADVERTISEMENT

Turiștii care ajung aici trebuie să achite între 150 și 350 de lei, dar chiar și așa cred că sumele sunt cam piperate. Prețurile sunt accesibile și în alte regiuni, în Mamaia o noapte de cazare fiind cuprinsă între 130 şi 230 de lei.

Operatorii de turism și managerii cazărilor de la Marea Neagră consideră că acestea sunt acceptabile. Oamenii trebuie să țină cont și de faptul că prețurile vor crește de la 15 iunie 2023 cu până la 30 de procente.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, vara aceasta stațiunile de pe litoralul românesc vor fi ocupate la capacitate maximă, spun hotelierii. Foarte mulți români au profitat deja de plajă și de vremea frumoasă în weekendul prelungit de Rusalii.

„Se anunţă un sezon aglomerat. Pentru perioada aceasta, până la finalul lunii iunie avem oferte începând de la 92 de euro per persoană pentru 2 nopţi de cazare”, a declarat Cristiana Belu, manager resort, pentru observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

Hotelurile din Neptun și Olimp, ocupate

Hotelurile din Neptun și Olimp sunt ocupate în acest moment la o capacitate ridicată, dacă este să ne luăm după platformele de închiriat. Pe Booking se mai găsesc foarte puține hoteluri all inclusive cu camere libere.

Prețurile sunt rezonabile, în timp ce facilitățile sunt la standarde ridicate atât pentru adulți, cât și pentru copii. Managerii de hoteluri oferă piscină interioară, mâncare la discreție și multe activități antrenante pentru cei mici.

ADVERTISEMENT

De asemenea, personalul de la recepție este disponibil nonstop pentru turiști. Camerele au aer condiționat, minibar și alte dotări care îi fac pe oameni să se simtă confortabil și să nu mai fie nevoiți să plece din resort.

ADVERTISEMENT