Life

Cât costă o noapte de cazare la casa Regelui Charles al III-lea din Viscri. Ce preț au micul dejun, prânzul și cina

Cât costă o noapte de cazare la casa Regelui Charles al III-lea din Viscri. Ce sumă are de plătit un turist care vine în vizită aici.
14.09.2022 | 13:56
Cat costa o noapte de cazare la casa Regelui Charles al IIIlea din Viscri Ce pret au micul dejun pranzul si cina
Cât costă o noapte de cazare la casa Regelui Charles al III-lea din Viscri. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Este un lucru cunoscut faptul că Regele Charles este un iubitor al Transilvaniei, dar și al țării noastre, în general. Acesta chiar are o casă la Viscri, iar acum s-a aflat cât costă cazarea acolo!

Cât costă o noapte de cazare la casa Regelui Charles al III-lea din Viscri, Brașov

Pe lângă vizitele sale regulate în Transilvania, Regele Charles a vrut să aibă mai mult de atât. Astfel, el și-a achiziționat o casă în Viscri, zona lui preferată din România.

ADVERTISEMENT

Acum, proprietatea Regelui Angliei a fost deschisă publicului și s-a aflat și care sunt prețurile pe care trebuie să le plătească un turist care vrea să se cazeze acolo.

Cel care a dat mai multe detalii despre acest subiect este nimeni altul decât Eugen Vaida, Directorul „Fundației Prințului Charles în România”, care a anunțat că proprietatea a fost deschisă.

ADVERTISEMENT

Conform acestuia, prețul all inclusive pentru o persoană care stă într-o cameră dublă sau twin este de între 157 și 167 de euro.

În acești bani intră o băutură de bun venit, dar și cina la sosire și un mic dejun la plecare, precum și activitățile ghidate sau taxele de intrare și transport.

ADVERTISEMENT

„Prețul all Inclusive pe persoană care împarte o cameră dublă sau twin include o băutură de bun venit și cina (fără băuturi) la sosire, pensiune completă (fără băuturi), excursii și activități ghidate în timpul zilei, taxe de intrare, transport și taxe, precum și micul dejun la plecare.

Preț: 157-167 euro/persoană/noapte, supliment single 20 – Eur/persoană/noapte”, informează site-ul oficial.

ADVERTISEMENT

Cât costă o cameră de cazare. Ce prețuri au micul dejun, prânzul și cina

Camerele simple costă de la 104 euro pe noapte, iar mâncarea este plătită separat. Micul dejun costă 7 euro, prânzul este 15 euro, iar cina este 20 de euro de persoană.

Un lucru important de menționat este că băuturile nu sunt incluse în acest preț. Turiștii mai trebuie să plătească încă 85 de euro dacă vor activități specifice de zi.

„Camerele costă între 104- și 124,- euro/noapte. Mic dejun continental complet 7 euro. Prânz (3 feluri de mâncare) 15 euro cină (3 feluri de mâncare) 20 euro.

Atât prânzul cât și cina nu includ băuturi. Activități de o zi conform programului 85 euro/persoană, inclusiv transport, ghid și taxe de intrare, fără prânz și băuturi”, se mai arată

ADVERTISEMENT