Life

Cât costă o noapte de cazare la hotelul de 3 stele pe care Simona Halep îl are în Brașov. Camerele au vedere la muntele Tâmpa

Cât costă o noapte de cazare la hotelul de 3 stele pe care Simona Halep îl are în Brașov? Camerele au vedere la muntele Tâmpa.
13.03.2024 | 07:40
Cat costa o noapte de cazare la hotelul de 3 stele pe care Simona Halep il are in Brasov Camerele au vedere la muntele Tampa
Cât costă o noapte de cazare la hotelul de 3 stele pe care Simona Halep îl are în Brașov. Sursă foto: Pinterest, Booking / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vrei să știi cât costă o noapte de cazare la hotelul de 3 stele pe care Simona Halep îl are în Brașov? Camerele au vedere la muntele Tâmpa și de altfel sunt și destul de primitoare.

Cât costă o noapte de cazare la hotelul de 3 stele pe care Simona Halep îl are în Brașov

Brașovul este destinația preferată a multor persoane. Atât turiștii străini cât și cei români aleg să meargă aici. Spre deosebire de alte zone din țară, în acest oraș ne putem bucura de o vacanță de vis în orice anotimp.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, atât Brașovul, cât și Poiana Brașov, au devenit mai puțin accesibile la preț în ultimii ani. O noapte de cazare a ajuns să coste sute de lei în diferite hoteluri, astfel că mulți au început să se reorienteze.

Cât costă însă o noapte de cazare la hotelul de 3 stele pe care Simona Halep îl are în Brașov? Este bine cunoscut faptul că sportiva a făcut investiții în domeniul imobiliar, care de altfel îi aduc sume consistente în conturi.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că deține proprietăți pe litoralul românesc, la Constanța, aceasta mai are și un hotel la Brașov. Este vorba despre hotelul Drachenhaus de trei stele, care se află fix la poalele muntelui Tâmpa.

Turiștii au vedere direct la muntele Tâmpa

Proprietatea se află la aproape 500 de metri de zona pietonală a străzii Republicii și la aceeași distanță de Piața Sfatului și de Biserica Neagră. De altfel construcția prezintă o arhitectură istorică. Hotelul este găzduit de o clădire ce datează din secolul XIX.

ADVERTISEMENT

Cât costă o noapte de cazare la hotelul de 3 stele pe care Simona Halep îl are în Brașov? În primul rând înainte de asta, este bine să știm că oaspeții se bucură de o priveliște de-a dreptul spectaculoasă.

Aceștia pot vedea de la geam nu doar muntele Tâmpa, ci și cartierul medieval. Iar mobilierul a fost și el atent ales. Dincolo de asta, mai sunt și alte detalii care pot atrage turiștii la hotelul sportivei.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește prețurile, o noapte de cazare la hotelul de 3 pe care Simona Halep îl are la Brașov ajunge la câteva sute de lei. O cameră dublă standard costă în această perioadă în jur de 379 lei, cu mic dejun inclus.

Pe de altă parte, aceeași cameră, dar cu o rezervare pentru luna iulie, ajunge să coste 479 lei. Și se pare că turiștii sunt în mare parte mulțumiți de locație. Pe Booking, hotelul Drachenhaus al Simonei Halep este evaluat cu nota 8,5.

ADVERTISEMENT
Tags: