Life

Cât costă o noapte în hotelul de 3 stele din Olimp al lui Cristi Borcea. Unitatea de cazare e unică în România

Cristi Borcea are mai multe afaceri profitabile, printre care se numără și un hotel de lux pe litoralul românesc. Câți bani trebuie să scoți din buuznar pentru o noapte.
27.06.2022 | 18:04
Cat costa o noapte in hotelul de 3 stele din Olimp al lui Cristi Borcea Unitatea de cazare e unica in Romania
Cât costă o noapte de cazare pe litoral, în hotelul lui Cristi Borcea. Are o piscină superbă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Unitatea de cazare are 3 stele și este unică în România prin prisma facilităților pe care le oferă. Piscina infinity este cea cu care se mândrește celebrul om de afaceri, dar și prima sa soție, Mihaela Borcea, care este administrator.

Cât costă o noapte de cazare pe litoral, în hotelul lui Cristi Borcea. Are o piscină superbă

Cristi Borcea a transformat hotelul Muntenia din stațiunea Olimp de pe litoralul românesc, iar acum se mândrește cu o afacere avantajoasă. Acționarul echipei de fotbal Dinamo le pune la dispoziție turiștilor foarte multe facilități.

ADVERTISEMENT

„Hotelul te așteptă cu multe noutăți în această vară! Piscină cu o priveliște superbă, loc de joacă exterior, cât și interior pentru copii și bineînțeles o piscină cu tobogane pentru cei mici”, este descrierea făcută de Valentina Pelinel pe Instagram.

Potrivit site-urile de specialitate, o noapte de cazare în hotelul de trei stele deținut de Cristi Borcea costă de la 325 de lei și poate ajunge până la 710 lei, totul în funcție de camera aleasă de fiecare vizitator în parte.

ADVERTISEMENT

Spre finalul lunii august prețurile sunt ceva mai mici, o singură noapte petrecută în complexul omului de afaceri putând fi achiziționată cu 280 de lei. Bineînțeles, prețurile pot fi diferite în funcție de numărul persoanelor cazate într-o cameră.

Complexul deținut de Cristi Borcea și modernizat de actuala soție, Valentina Pelinel, are 12 apartamente, 12 camere triple (family room) și 186 camere duble (twin și matrimoniale).

ADVERTISEMENT

Hotelul lui Cristi Borcea, dotat cu o piscină spectaculoasă

Hotelul omului de afaceri are o piscină infinity, de altfel singura din țară de acest fel, care poate concura cu foarte mare lejeritate cu cele din Turcia sau Grecia. În plus, de facilitățile acesteia se pot bucura și cei care nu sunt cazați în complex.

Mai mult decât atât, piscina este dotată cu bar, vestiare, grupuri sanitare noi și o parcare exterioară. Plaja este foarte aproape de locație, iar priveliștea este de-a dreptul spectaculoasă.

ADVERTISEMENT

„Infinity Pool este singura piscină de pe litoralul românesc care are apă sărată terapeutică, plajă inundată și jeturi de masaj”, a declarat Mihaela Borcea, prima soție a lui Cristi Borcea, notează protv.ro.

ADVERTISEMENT