Life

Cât costă o nuntă pe plajă în Thassos. Câți bani poți da dacă vrei să te căsătorești în paradisul grecesc

Insula Thassos este o variantă preferată de turiștii români, iar iubirea acestora pentru această zonă din Grecia a adus chiar oferte pentru cei care vor să se căsătorească pe plajă. Iată cât costă un astfel de eveniment.
15.07.2022 | 20:33
Cat costa o nunta pe plaja in Thassos Cati bani poti da daca vrei sa te casatoresti in paradisul grecesc
Cât costă o nuntă pe plajă în Thassos. Foto: Colaj Fanatik / Pixabay
ADVERTISEMENT

Grecia este o destinație preferată de mulți români și această zonă a devenit atât de iubită, încât în Thassos există oferte pentru cei care vor să își unească destinele departe de țară. Iată cât trebuie să scoată din buzunar cei care doresc să se căsătorească pe Insula Thassos din Grecia.

Cât costă să faci o nuntă în Thassos, pe plajă

Dacă te-ai gândit vreodată că vrei să te căsătorești departe de țară, cu siguranță trebuie să te gândești înainte și la buget, iar dacă Insula Thassos este una dintre preferatele tale, atunci trebuie să știi că pentru a avea parte de o nuntă aici trebuie să scoți între 5.000 și 10.000 de euro din buzunar.

ADVERTISEMENT

Pentru a-ți da seama unde se situează acest loc față de o nuntă pe meleagurile românești, trebuie să știi că prețul plătit de mirii care se căsătoresc la localurile din țara noastră se apropie de acesta pentru Insula Thassos.

Prețul mediu pe care îl plătesc mirii pentru nunta lor este de 10.000 de euro, dar aici vorbim despre bugetul mediu, pentru că pot exista persoane care nu doresc să cheltuiască atât pe o singură zi din viața lor.

ADVERTISEMENT

În aceeași măsură, există și oameni care au visată de mult la acest moment și sunt pregătiți să dea toți banii pentru a avea o noapte de neuitat.

Nunta în România sau afară?. Ce să iei în calcul dacă vrei să te căsătorești departe de țară

Acest buget este pentru o nuntă cu 80 sau 100 de invitați, astfel că costurile pot crește considerabil dacă luăm în considerare că există nunți cu peste 100 de persoane.

ADVERTISEMENT

În buget sunt incluse și vestimentațiile celor doi miri pentru ziua cea mare și fotograful.

Desigur, nu putem uita restaurantul, unde se duce o bună parte din media de cheltuieli pentru nunțile din România.

Un lucru pe care trebuie să îl iei în calcul dacă vrei să te căsătorești în Thassos este și darul de nuntă, dar și faptul că poate nu vei putea să ai alături de tine pe toți membrii familiei, pentru că nu oricine își poate permite să călătorească până acolo.

ADVERTISEMENT

Un bilet de avion către insula grecească este de la peste 300 de euro de persoană, iar darul de nuntă este dublul meniului pe care îl deguști în seara cea mare, relatează Cancan.

ADVERTISEMENT
Tags: