Life

Ilinca Vandici, scandal cu Lidia Fecioru din cauza divorțului! Bioenergoterapeuta i-a spus cuvintele pe care nu voia să le audă, mai ales de la o femeie

Ilinca Vandici s-a contrat la modul cel mai serios cu Lidia Fecioru după ce bioenergoterapeuta i-a spus că divorțul trebuie ocolit.
21.04.2024 | 21:11
Ilinca Vandici scandal cu Lidia Fecioru din cauza divortului Bioenergoterapeuta ia spus cuvintele pe care nu voia sa le auda mai ales de la o femeie
Ilinca Vandici, contre dure cu Lidia Fecioru, în platoul Kanal D / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici și Teo Trandafir au avut-o ca invitată, în platoul Kanal D, la emisiunea Follow Us, pe Lidia Fecioru. Iar vorbele celebrei bioenergoterapeute nu le-au picat prea bine niciuneia dintre prezentatoare, mai ales că s-a vorbit despre divorț.

Ilinca Vandici, contre dure cu Lidia Fecioru

Ilinca Vandici nu a putut să fie de acord cu declarațiile pe care le-a făcut Lidia Fecioru în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D2. Și, deranjată de faptul că bioenergoterapeuta spunea că divorțul e de neacceptat, preznetatoarea a răbufnit.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit de la câteva vorbe spuse de Lidia Fecioru. „Nici bărbatul, nici femeia nu cunoscut un partener în mod întâmplător. Universul ghidează toate lucrurile. Reprezentanta sexului frumos joacă un rol esențial într-o relație, ea fiind norocul bărbatului, circumstanțe în care poate beneficia de unele avantaje în viață, cum ar fi banii.

Din acest motiv, un mariaj nu ar trebui să se rupă niciodată. (…) Întrebați și un preot, pentru că, chiar dacă își dezleagă cununiile și se cunună a doua oară, în fața lui Dumnezeu rămâne cununat cu prima”, a spus Lidia Fecioru, explicând că prima relație este foarte importantă, ea venind în karma bărbatului.

ADVERTISEMENT

Normal, Ilinca a fost categorică, mai ales că a divorțat, de curând, de Andrei Neacșu, bărbatul cu care are și un copil. ”Rămân acolo ca să nu plece norocul? Mă iertați, nu sunt de acord. (…) Tot nu am înțeles. Ține și de comportamentul bărbatului în căsnicie treaba asta cu norocul? Sau pur și simplu i-a dat Dumnezeu, indiferent ce face el?”, a spus Ilinca Vandici, vizibil enervată.

Ilinca Vandici știe ce vrea de la bărbatul ei! Ce spune, după divorț, că vrea de la un bărbat

Încercând să calmeze lucrurile, Teo Trandafir a intervenit și ea. ”Dacă prima relație, aceasta karmică, nu funcționează pentru că oamenii se dezvoltă diferit, se mai ridică vocea, o mână, e bine să nu o rupi, pentru că tu ești norocul, iar el trebuie să știe asta? Rămânem împreună indiferent ce?”, a fost întrebarea pusă de Teo Trandafir. Iar replica a fost categorică: ”Da”.

ADVERTISEMENT

Văzând că nu are nicio șansă să o scoată la capăt cu Lidia Fecioru, Ilinca Vandici a încercat să facă o glumă și să schimbe vorba. Era, totuși, la televizor, și nu putea să se certe așa cum și-ar fi dorit în apărarea principiilor de viață pe care le are. Diferite, evident, de ale Lidiei Fecioru.

În regulă, m-am lecuit. Deci, trebuie să-mi găsesc unul care nu a mai fost căsătorit niciodată, ca să fiu norocul în viața lui”, a spus Ilinca Vandici, reușind astfel să o reducă la tăcere pe Lidia Fecioru. Să vedem doar dacă va reuși să își atingă… ”ținta” pe care a verbalizat-o.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici și Teo Trandafir sunt colege de emisiune, la Kanal D2, din 11 martie. Atunci a avut loc premiera show-ul Follow Us. Amândouă rămăseseră fără show-urile care le-au adus celebritate, iar Kanal D2 a găsit soluția pentru a le păstra în galeria lor de vedete. Emisiunea este difuzată patru zile pe săptămână de postul de televiziune turcesc.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori