News

Cât costă o pereche de adidași marca Donald Trump. Prețul nu e pentru orice buzunar

Trump și-a făcut propria linie de încălțăminte. Cu cât se vând adidașii creați de fostul președinte al Statelor Unite ale Americii
18.02.2024 | 15:31
Cat costa o pereche de adidasi marca Donald Trump Pretul nu e pentru orice buzunar
Donald Trump lansează o linie de încălțăminte sportivă. Pantofii Trump costă 400 de dolari. Sursa foto: X / Church / @Michael58892792
ADVERTISEMENT

Donald Trump se lansează în lumea modei. Fostul lider prezidențial a prezentat sâmbătă, 17 februarie,  o linie de încălțăminte sportivă, la doar o zi după ce el și firmele sale au fost amendați cu aproape 355 de milioane de dolari într-un caz de fraudă din New York.

Pantofii Trump nu sunt accesibili pentru toate buzunarele

Prezentarea colecției sale de pantofi a avut loc la evenimentul Sneaker Con din Philadelphia, o adunare care este dedicată pasionaților de sneakers.

ADVERTISEMENT

Trump a fost întâmpinat cu aclamații și aplauze în momentul în care a dezvăluit publicului o pereche de pantofi aurii, denumită Never Surrender High-Tops, la un preț de 399 de dolari pe pereche.

Acești pantofi aurii se disting prin talpa înaltă și un detaliu reprezentând steagul american pe partea din spate. Adidașii sunt comercializați pe un site care promovează, de asemenea, apa de colonie și parfumul Victory47, sub marca Trump, la prețul de 99 de dolari sticla.

ADVERTISEMENT

Trump a lucrat ani de zile la conceptul adidașilor

Trump a declarat că este un proiect la care a lucrat timp de 12-13 ani și este convins că va cunoaște un mare succes. Acesta se apropie tot mai mult de o potențială nominalizare de către Partidul Republican pentru alegerile prezidențiale din acest an.

Până sâmbătă seara, cele 1.000 de perechi de pantofi sport la prețul de 399 de dolari pe pereche au fost vândute integral pe site-ul oficial, fanii lui trump lăsând stocurile goale.

ADVERTISEMENT

În plus față de această variantă, fostul președinte mai comercializează alte două modele de pantofi sport, care prezintă logo-ul „T” și cifra „45” pe laterale, la prețul de 199 de dolari pe pereche.

Conform informațiilor de pe site, aceste produse sunt „mărci comerciale ale CIC Ventures LLC”, iar doritorii care îi achiziționează trebuie să știe că nu sunt fabricați de firmele lui Trump.

ADVERTISEMENT

„Pantofii sport Trump nu sunt proiectați, fabricați, distribuiți sau vânduți de Donald J. Trump, The Trump Organization sau de niciunul dintre afiliații lor respectivi. 45Footwear LLC utilizează numele, imaginea și logo-ul Trump sub licență”, se arată pe site-ul de unde pot fi cumpărați adidașii marca Trump.

ADVERTISEMENT
Tags: