Life

Cât costă o porție de mici românești într-un celebru restaurant din America. Prețul e uriaș

Cât costă o porție de mici românești în America, la un restaurant celebru. Prețul este unul uriaș față de la noi din țară.
09.09.2023 | 17:44
Cat costa o portie de mici romanesti intrun celebru restaurant din America Pretul e urias
Cât costă o porție de mici românești în America. foto Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă o porție de mici românești într-un celebru restaurant din America. Nu oricine ar fi dispus să dea atâția bani!

Cât costă o porție de mici românești în America

Patronul unui restaurant din România a mers la terasa Trump Tower din New York, acolo unde în meniu a găsit mici.

ADVERTISEMENT

Acesta a vrut să arate că la vânzare sunt și mici și chiar a arătat cât costă ei în meniu. Prețul nu este deloc cu nimic, iar o porție de mititei este 28 $, mult mai mult în comparație cu prețul de la noi din țară, unde micii costă câțiva lei.

Ceea ce înseamnă că pentru o porție de mititei oamenii care mănâncă la acest restaurant celebru din New York trebuie să plătească echivalentul la 130 de lei.

ADVERTISEMENT

Românii au fost uimiți când au aflat că micii au ajuns și la New York. Managerul de la terasa Trump Tower din New York este tot un român.

„Asta chiar este oau. Românul este peste tot”, a scris cineva. „Vrem și un restaurant cu stele și mici cu muștar din Tecuci în meniu”, a mai notat o altă persoană.

ADVERTISEMENT

La terasa Trump Tower lucrează mulți români

O altă persoană spunea că la acea terasă celebră deținută de compania fostului președinte american lucrează mulți români.

„Acolo lucrează foarte mulți români, sunt foarte apreciați, chiar domnul Trump în persoană i-a felicitat”, a spus românul, pe Tiktok.

ADVERTISEMENT

Altora prețul li s-a părut unul mare și chiar spuneau că ar fi mai bine să cumpărăm mici și să-i mâncăm acasă. Nu numai că ar fi mai ieftin, dar nu i-am mai „da bani lui Trump”.

„Mai bine-i faceți acasă și nu mai dați bani lui Trump”, a spus persoana. Alte persoane au fost impresionat de faptul că un român este manager al terasei de la Trump Tower.

„Ca drept dovada că românii sunt capabili, harnici serioși și sunt peste tot în lume în fruntea companiilor!”, a mai notat o româncă.

ADVERTISEMENT