Life

Cât costă o vacanță în Mamaia pentru vara lui 2023. Oferta șocantă făcută unui turist, prețul e uriaș în ianuarie, deși e redus cu 43%: “Stai o lună în Turcia de banii ăștia”

Cât te poate ajunge anul acesta să petreci o vacanță de vară la Mamaia. Unui turist i s-a făcut o ofertă care l-a șocat. Prețul este imens.
21.01.2023 | 10:45
Cat costa o vacanta in Mamaia pentru vara lui 2023 Oferta socanta facuta unui turist pretul e urias in ianuarie desi e redus cu 43 Stai o luna in Turcia de banii astia
Oferta hotelului era pentru o cazare de 7 nopti all inclusive. Sursa foto: Tripadvisor
ADVERTISEMENT

Un turist român a rămas șocat când a văzut câți bani i-a cerut un hotel din Mamaia pentru a-și rezerva o cazare, pentru vacanța de vară din acest an. Bărbatul a făcut totul public pe rețelele de socializare.

Oferta șocantă pe care a primit-o un român, din partea unui hotel din Mamaia, pentru vacanța de vară

Uimirea românului a fost cu atât mai mare cu cât suma era o ofertă. ”Cred că am greșit țara”, a notat el în dreptul postării care conține răspunsul celor de la hotel.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat după ce individul s-a interesat de o cazare ”all inclusive” în stațiunea Mamaia, pentru un sejur de 7 nopți, pentru 3 adulți. Ulterior, i s-a comunicat o sumă redusă cu 43%, mai exact, un total de 12.700.80 lei.

Cei care au văzut postarea turistului au rămas fără cuvinte și chiar s-au amuzat. Unii au precizat că banii solicitați valorează cât o vacanță de o lună, în Turcia.

ADVERTISEMENT

”Stau la turci o lună la all inclusiv și 5* cu banii aia!”/ ”Absolut nerușinat. 1841 de lei pe zi???? Mintea mea nu poate procesa asta”/ ” Este o gluma….. cred! 127 milioane cu reducere de 43%, pentru 7 zile, pentru 3 persoane????”, sunt o parte dintre comentarii.

Anul 2023 aduce noi scumpiri. Serviciile hoteliere, prețuri ridicate încă de la 1 ianuarie

Suma solicitată de reprezentanții hotelului ar putea avea legătură cu scumpirile care sunt preconizate pentru noul an. În 2023 ne așteaptă prețuri mai ridicate decât în 2022.

ADVERTISEMENT

În cazul serviciilor de restaurant și cazare hotelieră, deja TVA-ul s-a majorat de la 1 ianuarie, de la 5% la 9%, ceea ce înseamnă că românii vor plăti mai mult pentru o vacanță de vară. De asemenea, vor scoate mai mulți bani din portofel și pentru berea fără alcool, sucuri și cidru, din cauză că taxele au ajuns de la 9% la 19% pentru acestea.

”Pentru mulți români deja este imposibil să cumpere ce au nevoie. Vizita la hypermarket e ca la muzeu pentru aceștia. Pur și simplu nu-și permit să achiziționeze ceea ce și-ar dori.

ADVERTISEMENT

Este o sărăcie fără precedent în România ultimilor 20 de ani, care accentuează și mai puternic frustrările românilor față de această clasă politică ce vine cu tot felul de pseudo-măsuri economice”, spune economistul Adrian Negrescu, scrie evz.ro

ADVERTISEMENT