Life

Cât costă rochia purtată de Kate Middleton la premiera filmului Top Gun: Maverick. L-a impresionat și pe Tom Cruise. Foto

Ce preț are rochia pe care a purtat-o Kate Middleton la premiera filmului Top Gun: Maverick din Londra. Tom Cruise a discutat cu ducesa și cu soțul acesteia.
20.05.2022 | 14:56
Cat costa rochia purtata de Kate Middleton la premiera filmului Top Gun Maverick La impresionat si pe Tom Cruise Foto
Cât costă rochia purtată de Kate Middleton la premiera filmului Top Gun: Maverick.
ADVERTISEMENT

Kate Middleton și prințul William au participat la evenimentul de lansare al ultimului film al lui Tom Cruise, Top Gun: Maverick.

Cum a apărut Kate Middleton alături de Tom Cruise

Kate Middleton a ales o rochie elegantă pentru a păși pe covorul roșu alături de soțul ei, prințul William, la premiera filmului Top Gun: Maverick din Londra.

ADVERTISEMENT

Rochia pe care a purtat-o ducesa a fost creată de Roland Mouret, iar prețul acesteia este de 3,840 de dolari, ceea ce înseamnă 3,074 de lire sterline. Soția prințului William a ales să accesorizeze rochia alb-negru cu niște cercei lungi, cu stele.

Ducesa a purtat niște stiletto negri și un plic de aceeași culoare, cu elemente de decor argintii. Kate Middleton a purtat și un inel cu o piatră neagră. Aceasta a ales să își poarte părul pe spate și a ales o pieptănătură după urechi.

ADVERTISEMENT
Kate Middleton la premiera filmului Top Gun: Maverick.
Cât costă rochia purtată de Kate Middleton la premiera filmului Top Gun: Maverick. Foto: Hepta

Rochia purtată de Kate Middleton nu mai este în stoc pe site-ul retailerului american Neiman Marcus.

Ducesa de Cambridge a fost fotografiată la brațul actorului Tom Cruise, venit și el în Londra pentru premiera filmului în care este personaj principal. Ducii au discutat îndelung cu acesta.

ADVERTISEMENT

Ce a purtat prințul William la premieră

Prințul William a purtat un sacou semnat de Alexander McQueen din catifea, de culoare bleumarin. A ales pantaloni de frac și un papion negru.

De asemenea, încălțările alese de prinț au fost un omagiu adus filmului, cu avioane desenate pe ei.

ADVERTISEMENT
Ce a purtat prințul William la premieră
Ce a purtat prințul William la premieră. Foto: Hepta

Ducii de Cambridge au întâlnit restul membrilor din distribuție tot pe covorul roșu, dar primul care i-a întâmpinat a fost Tom Cruise.

“Iubesc ceea ce fac, mi-a plăcut întotdeauna și îmi place și mai mult acum. Mai ales după ultimii doi ani, să ai parte de un eveniment ca acesta este extraordinar”, a spus actorul, făcând referire că în ultimii ani de pandemie asemenea celebrări nu au putut fi organizate.

ADVERTISEMENT