Life

Cât costă rochia purtată de Roxana Nemeș la cununie. Prețul, “vânat” înainte de eveniment? Video

Am aflat cât a costat rochia purtată de Roxana Nemeș la cununia civilă cu Călin Hagima.
21.09.2021 | 11:38
Cat costa rochia purtata de Roxana Nemes la cununie Pretul vanat inainte de eveniment Video
Roxana Nemeș, apariție wow la cununia cu Calin Hagima. Sursă foto: Instagram/montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cântăreața Roxana Nemeș (32 ani) s-a căsătorit civil, vineri, 17 septembrie, cu iubitul ei, Călin Hagima (42 ani), în cadrul unei ceremonii intime, la care au participat familiile celor doi și apropiații. La eveniment, artista a ales să poarte o rochie albă, scurtă, extrem de sexy, care i-a pus în valoare trupul lucrat cu trudă la sala de sport. FANATIK a aflat câți bani a scos din buzunar Roxana Nemeș pentru a străluci în ziua în care a spus DA.

Cât a costat rochia Roxanei Nemeș de la cununia civilă

Amânată mai bine de un an din cauza pandemiei, căsătoria Roxanei Nemeș a avut loc, în cele din urmă, zilele trecute, iar evenimentul a ieșit exact cum a visat. Emoționată și zâmbitoare a pășit în fața ofițerului de la Starea Civilă într-o rochie scurtă, din tafta, care a atras toate privirile.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat, în exclusivitate, că ținuta purtată de Roxana Nemeș la cununia civilă a fost realizată pe comandă, de casa de modă Marie Ollie, este din tafta și, pentru a intra în posesia ei, cântăreața a avut de așteptat între 5 și 10 zile.

Prețul ținutei pe care Roxana Nemeș a purtat-o în ziua în care a semnat actul de căsătorie este 4.500 de lei. O sumă deloc mare dacă ținem cont de faptul că artista dezvăluia, cu mândrie, că inelul de logodnă primit de la afaceristul Călin Hagima valorează 20.000 de euro. Bijuteria din aur alb, cu diamante negre,  i-a fost oferită în mijlocul străzii, în iarna lui 2019, într-un mod inedit. Ajunși în fața unui panou publicitar pe care rula un mesaj ce-i era dedicat, Roxana Nemeș a primit marea întrebare și a răspuns afirmativ, fără să stea pe gânduri.

ADVERTISEMENT

Rochia Roxanei Nemeș, discount 50%

Revenind la ținuta de la cununie, am aflat că sunt șanse chiar ca Roxana Nemeș să fi scos din buzunar jumătate din prețul de listă al rochiei. În luna august, ținuta a beneficiat de o reducere de 50%, conform reprezentanților casei de modă Marie Ollie.

După ce a semnat certificatul de căsătorie și a fost protagonista ședinței foto aferentă evenimentului, artista a schimbat rochia albă cu pantaloni largi și un top sexy, de aceeași nuanță.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by • Roxana Nemes • (@roxananemes)

De cealaltă parte, afaceristul Călin Hagima a optat pentru un outfit relaxat, compus dintr-un costum bej, cămașă albă și… adidași.

“Ne-am dorit foarte mult să facem (n.r. cununia civilă) în familie și cu prietenii noștri cei mai apropiați. Ne-am dorit să fie în intimitatea noastră. Lucrurile astea sunt ale noastre, bucuriile noastre, familia noastră și mi-aș dori să rămână pentru noi. Îmi doresc să arăt momentele mele cele mai frumoase oamenilor care mă iubesc, dar nu prea mult.”, a declarat Roxana Nemeș, într-o emisiune TV, la câteva zile după ce s-a căsătorit în secret. 

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by • Roxana Nemes • (@roxananemes)

De ce s-a căsătorit Roxana Nemeș în secret: “Am făcut-o exact când am simțit”

Roxana Nemeș și Călin Hagima sunt împreună de mai mulți ani, iar artista a mărturisit că a simțit, de la început, că poate forma o echipă cu partenerul ei, alături de care se vede și mamă.

“E foarte important să te poți baza pe omul de lângă tine, dar e foarte important să fim o echipă, pentru că atunci merg foarte bine lucrurile. Am scris și o piesă, este prima dată când scriu o piesă cap coadă. Am scris-o pentru el, este povestea noastră, de la început. Nu căutam o relație și l-am găsit când trebuia. (…)

Și în momentul acesta, noi suntem foarte spontani. Chiar dacă suntem de foarte multi ani împreuna, am facut-o exact când am simțit.”, dezvăluia Roxana Nemeș, despre soțul ei, Călin Hagima, alături de care își dorește să devină mamă.

ADVERTISEMENT
Tags: