Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Eugen Voicu face anunțul mult așteptat! Cât costă să cumperi azi un pachet de 5% din acțiunile lui Dinamo

Eugen Voicu a dezvăluit cât costă să cumperi 5% din acțiunile lui Dinamo București. Prețul se ridică la peste jumătate de milion de euro.
20.03.2024 | 12:09
Eugen Voicu face anuntul mult asteptat Cat costa sa cumperi azi un pachet de 5 din actiunile lui Dinamo
Cât costă să cumperi 5% din acțiunile lui Dinamo: „Mai mult de jumătate de milion de euro! E vorba de statutul pe care-l primești”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo București încearcă să atragă din ce în ce mai mulți investitori, iar Eugen Voicu și Andrei Nicolescu au pregătit deja un plan. Acționarul Red&White a dezvăluit cât costă să cumperi 5% din acțiunile trupei din Ștefan cel Mare, iar suma nu este deloc de neglijat.

Cât costă să cumperi 5% din acțiunile lui Dinamo? Dezvăluirile lui Eugen Voicu: „Mai mult de jumătate de milion de euro”

Clubul „alb-roșu” nu este într-o situație excelentă din punct de vedere financiar, însă oficialii „câinilor roșii” așteaptă întăriri. Eugen Voicu oferă pachete de acțiuni oamenilor de afaceri, care își doresc să investească la Dinamo București.

ADVERTISEMENT

Eugen Voicu a dezvăluit că 5% din acțiunile lui Dinamo costă peste 500.000 de euro, iar acționarul Red&White spune și ce avantaje există pentru investitori. Acesta este convins că oamenii de afaceri vor avea de câștigat în anii următori, dacă se alătură proiectului.

„Avem o evaluare, dar nu vreau să vă dau un preț pentru că lucrurile sunt într-o dinamică. Ne gândim să oferim și pachete de 5%, dacă va fi cazul. Pe lângă banii pe care îi aduce cineva, este important și suportul pe care îl poate da clubului.

ADVERTISEMENT

Jumătate din pachetul de 10%. Este mai mult de 500.000 de euro. Totul depinde de evoluția unui business, de ce se poate obține în următorii ani. Poate să fie puțin, poate să fie chiar foarte puțin. Nu comentez suma, dar cine investește azi la Dinamo în următorii patru ani va avea mai mult decât dublu.

Nu este doar o investiție, trebuie privită prin specificul acestui business. Este vorba de un statut, multă emoție, o recunoaștere”, a spus Eugen Voicu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

Detalii de la întâlnire dintre Eugen Voicu și Mircea Lucescu: „Suntem deschiși”

Acționarul majoritar de la Dinamo București a oferit detalii exclusive de la întâlnirea cu Mircea Lucescu la FANATIK SUPERLIGA. „Il Luce” urmează să ia o decizie în iunie cu privirea la implicarea la trupa din Ștefan cel Mare.

„Văd că aţi aflat. Este vorba de un demers pe care îl facem la club. Am angajat o firmă specializată, vrem să redefinim misiunea, viziunea şi valorile clubului. N-am găsit nimic în club. A fost golit de orice. Cred că trebuie să le rescriem, chiar dacă sunt cunoscute, trăite de suporteri în mare măsură şi mai puţin de echipă. Parte din acest demers a fost dialogul cu Mircea Lucescu. 

ADVERTISEMENT

În acest demers nu este decât un personaj care ne dă feedback. Sunt interviuri, care se vor desfăşura şi cu jucătorii şi cu antrenorii, cu angajaţii clubului, cu toţi stake-holderii. A fost deja interviul cu Mircea Lucescu, în care vorbeşte despre viziunea pe care o are dânsul, despre un club de fotbal care vrea să facă performanţă. Decizia îi aparţine dânsului.

Noi suntem deschişi, dar el are mai multe variante. Deocamdată este de înţeles, în luna iunie va lua o decizie. Cel mai probabil până în luna iunie nu se va întâmpla nimic. Nu ştiu dacă va veni acţionar”, a spus Eugen Voicu.

Cât costă să cumperi 5% din acțiunile lui Dinamo

ADVERTISEMENT