Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Detalii exclusive de la întâlnirea de taină Eugen Voicu – Mircea Lucescu. Ce rol i se pregătește lui „Il Luce” la Dinamo

Eugen Voicu a avut o întâlnire de taină cu Mircea Lucescu. Finanţatorul de la Dinamo a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre rolul care i se pregăteşte lui "Il Luce".
19.03.2024 | 13:21
Detalii exclusive de la intalnirea de taina Eugen Voicu  Mircea Lucescu Ce rol i se pregateste lui Il Luce la Dinamo
Detalii exclusive de la întâlnirea de taină Eugen Voicu - Mircea Lucescu. Ce rol i se pregătește lui „Il Luce” la Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Acţionarul majoritar de la Dinamo, Eugen Voicu, a avut o întâlnire de taină marţi dimineaţa cu Mircea Lucescu. De această dată, “Il Luce” nu s-a mai văzut şi cu jucătorii şi discutat doar cu finanţatorul clubului.

Detalii exclusive de la întâlnirea de taină Eugen Voicu – Mircea Lucescu. Ce rol i se pregătește lui „Il Luce” la Dinamo

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Eugen Voicu, a dezvăluit scopul acestei întâlniri. Acţionarul majoritar de la Dinamo susţine că Mircea Lucescu ar putea lua o decizie în iunie cu privire la implicarea şi mai importantă la echipă:

ADVERTISEMENT

“Văd că aţi aflat. Este vorba de un demers pe care îl facem la club. Am angajat o firmă specializată, vrem să redefinim misiunea, viziunea şi valorile clubului. N-am găsit nimic în club. 

A fost golit de orice. Cred că trebuie să le rescriem, chiar dacă sunt cunoscute, trăite de suporteri în mare măsură şi mai puţin de echipă. Parte din acest demers a fost dialogul cu Mircea Lucescu. 

ADVERTISEMENT

“El are mai multe variante. Deocamdată este de înţeles, în luna iunie va lua o decizie”

În acest demers nu este decât un personaj care ne dă feedback. Sunt interviuri, care se vor desfăşura şi cu jucătorii şi cu antrenorii, cu angajaţii clubului, cu toţi stake-holderii. 

A fost deja interviul cu Mircea Lucescu, în care vorbeşte despre viziunea pe care o are dânsul, despre un club de fotbal care vrea să facă performanţă. Decizia îi aparţine dânsului.

ADVERTISEMENT

Noi suntem deschişi, dar el are mai multe variante. Deocamdată este de înţeles, în luna iunie va lua o decizie. Cel mai probabil până în luna iunie nu se va întâmpla nimic. Nu ştiu dacă va veni acţionar.

“Are tot timpul opinii foarte bine venite”

Este aproape de club, ne ajută. Are tot timpul opinii foarte bine venite. Şi noi, ca acţionari, ni le însuşim. Antrenorul, la fel, cu băieţii.

ADVERTISEMENT

Azi nu s-a văzut şi cu echipa, dar a fost şi la club. Am stat de vorbă aproximativ o oră şi jumătate”, a spus Eugen Voicu la FANATIK SUPERLIGA.

Detalii exclusive de la întâlnirea de taină Eugen Voicu - Mircea Lucescu

ADVERTISEMENT