Life

Cât costă să faci Revelionul în clubul Deliei? Varianta VIP îți golește buzunarul

Clubul Deliei și al lui Răzvan Munteanu din Centrul Vechi al Capitalei este unul dintre cele mai frecventate localuri de la noi, iar Revelionul acolo costă pe măsură.
30.12.2023 | 20:01
Cat costa sa faci Revelionul in clubul Deliei Varianta VIP iti goleste buzunarul
Clubul deținut de Delia propune câteva oferte pentru o petrecere nubună de Revelion / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Clubul Deliei și al soțului ei, Răzvan Munteanu, este unul dintre cele mai vechi din Centrul Vechi din București. Loc al petrecerilor epice, stabilimentul are, în plan, și un chef de Revelion de neuitat.

Cât costă să petreci de Revelion în clubul Deliei?

De ani buni deja, clubul Deliei și al lui Răzvan Munteanu organizează petreceri de Revelion. În acest an însă, prețurile sunt pe măsura renumelui pe care și l-a făcut în Centrul Vechi al Capitalei. Ofertele sunt mai multe, pentru fiecare buzunar, în principiu.

ADVERTISEMENT

Una dintre oferte costă 2000 de lei, adică aproximativ 400 de euro. De persoană. Conform Cancan, în ofertă, la masa de patru sau șase persoane, sunt incluse mai multe băuturi. Astfel, sunt puse la dispoziție două sticle de băutură la alegere: vodkă, whisky, rom, tequila, gin sau campari.

De asemenea, alături de băuturile alcoolice sunt incluse patru energizante, opt sucuri carbogazoase la alegere și doi litri de suc natural. Mâncarea însă nu este inclusă în meniu, semn că petrecerea va fi una… nebună.

ADVERTISEMENT

Oferta VIP este ceva mai costisitoare. Prețul este de 2.500 de lei, circa 500 de euro. Masa, tot de patru sau de șase persoane, include însă mai multe băuturi pentru cei care vor să petreacă în clubul Deliei. Astfel, pe lângă cele incluse în prima ofertă, este oferită și o sticlă de șampanie dintr-un sortiment fin, franțuzesc.

A treia oferă este pentru cei care nu vor să stea la masă. ”At the bar” costă 150 de lei de persoane, dar include doar intrarea și o băutură la pahar din partea casei. Restul, evident, poate fi comandat din meniul clubului.

ADVERTISEMENT

Delia, fabrică de bani

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Delia este o adevărată fabrică de bani. Cel puțin atunci când vine vorba de sumele câștigate din muzică, Delia îi întrece pe colegii ei de breaslă. Indiferent că aceștia se numesc Smiley, Andra sau Theo Rose.

Vedeta Antena 1 are trei companii care se ocupă de muzică: Roka Records, Stardelsound și Deliaevent. Iar totalul cifrei de afaceri ajunge undeva în jurul sumei de 2 milioane de euro. La profit, rezultatele sunt la fel de impresionante. Mai exact, ea a obținut mult peste un milion de euro.

ADVERTISEMENT

Clubul Deliei, la care îi este asociat și soțul, Răzvan Munteanu, are și el rezultate impresionante. Mai exact, datele Ministerului Finanțelor arată că în ultimul an fiscal eu au avut un profit de peste 1,2 milioane de lei din clubul din centrul Bucureștiului. Adică în jur de 250.000 de euro.

În altă ordine de idei, Răzvan Munteanu nu se ocupă doar cu afaceri cu muzică sau petreceri. El a investit sume mari de bani și în doemniul criptomonedelor. E adevărat, ultima perioadă a fost mai dificilă pentru acest domeniu, dar Răzvan Munteanu este optimist.

ADVERTISEMENT