Life

Cât costă să mănânci un fel principal de mâncare la restaurantul Sânzianei Negru, câștigătoarea de la America Express. Localul se întinde pe trei etaje

Cum arată meniul restaurantului deschis de Sânziana Negru, în Capitală. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a te delecta cu preparate mexicane
09.01.2024 | 19:19
Cat costa sa mananci un fel principal de mancare la restaurantul Sanzianei Negru castigatoarea de la America Express Localul se intinde pe trei etaje
Cum arată meniul la restaurantul deschis de Sânziana Negru. Sursa foto: Google Review, Facebook
ADVERTISEMENT

Anul 2023 a fost una dintre cele mai intense și prolifice perioade din viața Sânzianei Negru. Influencera a spus da aventurii vieții ei și a plecat la capătul lumii alături de Laura Giurcanu. Cele două nu doar că s-au distrat de minune acolo, ci au venit acasă și cu marele premiu de 30.000 de euro.

Sânziana Negru, proprietara unui restaurant unic în Capitală

Sânziana Negru este una dintre influencerele cu ștate vechi în lumea online-ului. Aceasta activează încă de la începuturile Instagramului în România, atunci când nu toată lumea avea curaj să se expună. Ei bine, pentru ea, acest domeniu a fost perfect.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Sânziana Negru a ieșit total din zona ei de confort. De la viața fără lipsuri pe care o ducea în România, aceasta a decis să experimenteze o nouă provocare. Cu rucsacul în spate, vedeta a plecat alături de Laura Giurcanu pe ”Drumul Soarelui”.

Cele două au venit acasă cu trofeul, dar și cu marele premiu. Sânziana Negru pare că a știut foarte bine ce vrea să facă cu bani și deja se poate lăuda cu prima ei investiție serioasă. Și anume, un restaurant inedit în București.

ADVERTISEMENT

Localul pe care Sânziana Negru îl deține în parteneriat cu alte persoane se întinde pe trei etaje, iar specificul lui este unul previzibil, având în vedere că influencera a trăit una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei în America Latină.

De unde vine numele restaurantul și la ce prețuri se ridică preparatele

Restaurantul în care Sânziana a investit timp, energie și bani se numește Condesa Bucharest, iar cei care îi trec pragul se pot delecta cu cele mai bune preparate mexicane. Localul este unul foarte transparent, așa că prețurile se regăsesc chiar pe pagina Condesa Bucharest.

ADVERTISEMENT

Fiind un restaurant construit cu mult bun gust, prețurile sunt și ele la nivelul preparatelor servite. Meniul este preponderent unul mexican, așa că cei care ajung aici trebuie să se aștepte la preparate cu aromă de America Latină.

La o simplă privire pe meniul digital, pofticioșii pot descoperi că o porție de guacamole este 50 de lei, iar o porție de tacos costă 65 de lei. O porție de chilli con carne ajunge la 70 de lei, în timp ce peștele este un pic mai scump. Mai exact, 90 de lei porția de biban și 110 lei porția de somon.

ADVERTISEMENT

Prețurile la băuturi nu sunt deloc unele ridicate, ba chiar țin pasul cu restul localurilor din București. Astfel, la Condesa Bucharest un cappuccino costă 20 de lei, iar o apă plată 12 lei. Ceva mai scumpe sunt cocktailurile, ale căror prețuri variază între 40 și 44 de lei.

Localul are trei etaje, însă, nu toate sunt dedicate servirii mesei. Un etaj este pentru restaurant, altul pentru bar, iar cel de-al treilea este un showroom pentru obiecte de decor fabricate din lut.

Numele restaurantului nu a fost nici el unul ales la întâmplare. Condesa este numele unui cartier din Ciudad de Mexico, unul dintre locurile care i-au impresionat cel mai mult pe proprietarii noului restaurant.

ADVERTISEMENT