Life

Cât costă să mănânci un păstrăv cu mămăligă și usturoi la conacul Monicăi Anghel: ”Nu se poate așa ceva”

Ce preț are porția de păstrăv cu mămăligă și usturoi la pensiunea deținută de Monica Anghel. Mulți turiști au luat foc.
29.09.2023 | 17:45
Cat costa sa mananci un pastrav cu mamaliga si usturoi la conacul Monicai Anghel Nu se poate asa ceva
Ce preț are porția de păstrăv cu mămăligă și usturoi la pensiunea deținută de Monica Anghel. Mulți turiști au luat foc. Sursa foto: Instagram / cookpad.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă să mănânci un păstrăv cu mămăligă și usturoi la conacul Monicăi Anghel. „Nu se poate așa ceva”, este declarația făcută de o persoană care a fost cazată la pensiunea Sfânta Elena din județul Argeș.

Ce preț are porția de păstrăv cu mămăligă și usturoi la pensiunea deținută de Monica Anghel. Mulți turiști au luat foc

Ce preț are porția de păstrăv cu mămăligă și usturoi la pensiunea deținută de Monica Anghel. Mulți turiști au luat foc când au văzut nota de plată. Este și cazul unui bărbat care a povestit cât a fost nevoit să achite.

ADVERTISEMENT

Acesta nu i-a lăsat artistei o recenzie tocmai bună, fiind foarte nemulțumit de serviciile primite. Pentru cină a trebuit să scoată din buzunar o sumă destul de mare. Concret, a achitat 45 de lei pentru un pește cu mămăligă.

„Am fost surprinși de faptul că pentru cină, cină ce a constat într-un păstrăv prăjit de fiecare persoană, deci doi păstrăvi cu câte trei cupe de mămăliguță de fiecare și mujdei de usturoi, fără garnitură, fără băutură, cu nimic altceva, 45 lei /persoană.

ADVERTISEMENT

Extraordinar de scump. Nu se poate așa ceva. Știam că prețul unei cine este de 45 de lei, însă nu m-am gândit că o cină constă doar într-un pește prăjit, la aceeași bani”, a spus turistul despre pensiunea Monicăi Anghel, scrie cancan.ro.

Și aceasta nu este singura recenzie negativă primită din partea turiștilor. Unii s-au declarat nemulțumiți de camerele pentru care nu există cheie pentru a se încuia sau pentru că nu au găsit niciun scaun în curtea conacului.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel, despre istoria pensiunii din Argeș

Monica Anghel a povestit la un moment dat cum a început afacerea din Argeș și de ce i-a pus denumirea de pensiunea Sfânta Elena. Cântăreața l-a delegat pe tatăl său cu administrația, în timp ce cântăreața se ocupă cu partea de promovare.

„Pe bunica, mama mamei, o chema Elena, acest conac l-am terminat dintr-o moştenire de la ea, pe care am vândut-o. Şi nu întâmplător este acolo, pentru că bunicul era din Argeş.

ADVERTISEMENT

Acolo am muncit fizic, mi-a făcut plăcere, am făcut multe jardiniere din paleţi ajustaţi cu drujba. Este o zonă de vis, acolo băiețelul meu se bucură de frumusețea naturii”, a mărturisit la un moment dat solista, notează avantaje.ro.

Conacul vechi este situat în comuna Berevoești din județul Argeș, la 5 kilometri de satul Gămăceşti.  Proprietatea cu 8 camere duble, deținută de Monica Anghel, este înconjurată de natură și are ieşire la râul Bratia.

Fiecare încăpere este amenajată decent, are televizor, radio și Internet. Mai mult, cazarea dispune de restaurant, terasă și parcare privată gratuită. O singură noapte costă 280 de lei, iar un sejur de o săptămână ajunge la circa 2.000 de lei.

ADVERTISEMENT