Life

Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. Puțini își permit această sumă

Ce preț are sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. Foarte puține persoane scot din buzunar această sumă.
17.04.2024 | 20:15
Cat costa sicriul in care a fost depus trupul neinsufletit al lui Costel Corduneanu Putini isi permit aceasta suma
Ce preț are sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. Foarte puține persoane scot din buzunar această sumă. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cât costă sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. Puțini își permit această sumă. Interlopul, care a fost sportiv la Steaua și Dinamo, urmează să fie condus pe ultimul drum zilele următoare.

Ce preț are sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. Foarte puține persoane scot din buzunar această sumă

Ce preț are sicriul în care a fost depus trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu. Foarte puține persoane scot din buzunar această sumă pentru înmormântarea unei persoane dragi, însă familia interlopului nu s-a uitat la bani.

ADVERTISEMENT

Rudele s-au mobilizat rapid și au organizat niște funeralii impresionante pentru cel supranumit Stăpânul Moldovei, care a murit la 54 de ani, într-un spital din Târgu Mureș. Fostul sportiv avea probleme de sănătate.

În prezent, apropiații se pregătesc pentru înmormântarea care se va desfășura în cursul zilei de vineri, 19 aprilie 2024, în cimitrul Eternității din Iași. Pentru acest eveniment soția a achitat o sumă impresionantă, dar și pentru sicriu.

ADVERTISEMENT

De culoare neagră și tapițat cu alb acesta este unul de lux tip Boston aristocrat. De asemenea, are finisaje premium, în timp ce capitonajul și garniturile sunt confecționate din mătase. Toate accesoriile funerare sunt de calitate.

În plus, deschiderea capacului de la sicriul în care își va dormi somnul de veci Costel Corduneanu se face din două capace, în stil american. Potrivit informațiilor de pe Internet, acesta este cel mai mare și încăpător sicriu din câte există pe piață.

ADVERTISEMENT

Are o lungime de 2,15 metri, lățime de 80 de centimetri și înălțime de 70 de centimetri. Cât despre preț, ei bine, începe de la 10.000 de lei și poate ajunge până la 20.000 de lei, în funcție de lemnul ales și materialele folosite.

Costel Corduneanu va fi înmormântat cu onoruri militare?

Costel Corduneanu va fi înmormântat cu onoruri militare? În ultimele ore s-a vehiculat că se va întâmpla asta, lucru care i-a revoltat pe mulți români. Din fericire, structurile MAI și MApN au lămurit această situație.

ADVERTISEMENT

„Viața lui a avut două părți. Una bună, care a fost legată de un sport de performanță și de reprezentarea României. A fost în uniformă și a depus un jurământ vizavi de România.

A fost și partea a doua, când a pus punct și a intrat într-o altă lume, acolo unde găsim schimburi de bani, droguri și persoane”, a declarat generalul Cristian Barbu, la Antena 3 CNN. Concret, Costel Corduneanu nu va fi condus pe ultimul drum cu onoruri militare.

ADVERTISEMENT
Tags: