Life

Cât costă vinul fiert sau mâncarea de la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei în 2023. Prețurile i-ar putea nemulțumi pe mulți

Ce prețuri au vinul fiert sau mâncarea de la Târgul de Crăciun 2023 din Parcul Drumul Taberei, din Capitală. Mulți vizitatori ar putea fi nemulțumiți.
30.11.2023 | 13:47
Cat costa vinul fiert sau mancarea de la Targul de Craciun din Parcul Drumul Taberei in 2023 Preturile iar putea nemultumi pe multi
Târgul de Crăciun din Drumul Taberei este considerat a fi printre cele mai frumoase din țară. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Magia Crăciunului a ajuns și la București. Miercuri, 29 noiembrie, s-a deschis primul târg specific sărbătorii, în Parcul Drumul Taberei. Întreg decorul pare a fi desprins dintr-un basm și se consideră că este printre cele mai frumoase târguri de Crăciun din țară. Care sunt prețurile pentru un vin fiert sau pentru mâncare?

Cât costă un vin fiert sau mâncarea de la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei

Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei, intitulat și ”West Side Christmas Market”, a adunat primii vizitatori în ziua deschiderii, iar aceștia au putut vedea explozia de culori, bradul înalt de 10 metri, o roată de 38 de metri înălțime de unde se poate observa întreg Bucureștiul sau zecile de căsuțe cu mâncare tradițională.

ADVERTISEMENT

”Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6 este cel mai frumos, cel mai dichisit și cu cea mai frumoasă atmosferă de Crăciun. Și se autofinanțează integral. La noi nu este vorba despre mărime, vedete scumpe și decibeli cu scene mari.

La noi este despre comunitate, spiritul Crăciunului, bun gust, calitatea vendorilor și atmosfera sărbătorilor de iarnă. Ne adresăm, în special, familiilor, celor mici și comunității noastre”, a declarat Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6.

ADVERTISEMENT

Locul este perfect și pentru cei mici. Asta deoarece pot fi mai aproape de Moș Crăciun sau de Moș Nicolae și le pot scrie scrisori în care să le spună ceea ce își doresc, dar și dacă au fost cuminți. În târg este amplasată căsuța lui Moș Crăciun și un atelier unde se află spiridușii Moșului și unde se pot trimite scrisori și lui Moș Nicolae.

Unul dintre elementele centrale ale West Side Christmas Market rămâne Căsuța lui Moș Crăciun. Este locul fermecat, inspirat din poveștile pentru copii, unde cei mici îi scriu scrisori Moșului, se joacă, ascultă povești citite de spiriduși și primesc cadouri.

ADVERTISEMENT

Căsuța va fi deschisă în fiecare zi a târgului, de luni până vineri între orele 16.00 și 21.00, iar în weekend de la 11.00 la 22.00. Pe 1 decembrie, Căsuța lui Moș Crăciun se va deschide cu o oră mai devreme, adică la 15:00”, au comunicat și organizatorii.

Dacă vă e poftă de un vin fiert și vreți să-l gustați la târgul de față trebuie să scoateți din portofel 13 lei pentru 250 ml sau mai mult pentru o cantitate mai mare. De asemenea, dacă vă doriți să mâncați din produsele căsuțelor, aflați că prețul unei langoși pornește de la 15 lei, al unei plăcinte de casă de la 15 lei, al unor sărmăluțe cu mămăligă de la 15 lei sau al unei porții de pomana porcului de la 10 lei/100 de grame. Cât despre o apă sau un ceai, acestea au prețuri de 10 lei, potrivit playtech.ro

ADVERTISEMENT

Când se închide Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei

Locul va sta deschis 28 de zile. Până pe 27 decembrie va putea fi vizitat până la ora 22:30. De altfel, de joi, 30 decembrie, se vor mai deschide și târgul de Crăciun din Sectorul 3 sau târgul de Crăciun din Piața Constituției. La ora 18:00 se va aprinde și iluminatul festiv pe străzile din București.

ADVERTISEMENT