Sport

Cât de dur este Dan Petrescu?! Dezvăluiri din interior: “Parcă se transformă”

Dan Petrescu este renumit pentru severitatea sa din timpul antrenamentelor şi meciurilor. Claudiu Petrila a povestit cum este să lucrezi cu "Bursucul".
23.02.2024 | 10:26
Cat de dur este Dan Petrescu Dezvaluiri din interior Parca se transforma
Cât de dur este Dan Petrescu?! Dezvăluiri din interior: “Parcă se transformă”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu este unul dintre cei mai duri antrenori români. “Bursucul” a avut mai multe episoade controversate, fiind acuzat inclusiv că îşi înjură proprii jucători.

Cât de dur este Dan Petrescu?! Dezvăluiri din interior: “Se transformă!”

Claudiu Petrila a lucrat ani de zile cu Dan Petrescu la CFR Cluj. Atacantul a povestit la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST că antrenorul se transformă în momentul în care e vorba de antrenamente şi de meciuri:

ADVERTISEMENT

“Este aşa doar în timpul antrenamentului şi în timpul meciului. După, este o persoană calmă, glumeşte. Se transformă. În afară este mult mai calm. 

(n.r. dacă a fost înjurat de Dan Petrescu) Asta va rămâne în vestiar. Dar nu vreau să dau din casă. Nu m-au afectat pentru că m-am învăţat să îmi treacă, să nu mă afecteze.

ADVERTISEMENT

“Era mai impulsiv şi îi mai scăpa câte una”

Aşa era el ca persoană, nu că îţi voia răul. Era mai impulsiv şi îi mai scăpa câte una. În unele momente mă gândeam că poate am greşit eu sau aşa a considerat în momentul ăla.

Încercam să trec peste şi să joc cât mai bine, să fac tot ce ţine de mine să evoluez cât mai bine. Mă gândeam că poate, poate sunt titular la următorul meci. 

ADVERTISEMENT

După ce am venit de la Sepsi, a fost cu Şumudică. Am marcat trei sau patru goluri în cele şapte meciuri. Mi-a dat încredere. După ce a plecat a fost un moment neplăcut pentru mine”, a spus Petrila.

Claudiu Petrila, transferat definitiv de Rapid!

Claudiu Petrila are patru titluri în palmares cu CFR Cluj. Atacantul a fost transferat definitiv de Rapid, giuleştenii achitând clauza de reziliere în această iarnă pentru fotbalist.

ADVERTISEMENT

Atacantul Rapidului a rămas trei luni pe bară după o accidentare suferită în luna noiembrie. Petrila a revenit pe teren, dar încă nu este la capacitate maximă.

Cât de dur este Dan Petrescu?! Dezvăluiri din interior

ADVERTISEMENT
Tags: