Life

Cât de geloasă este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp? Ce i-a comentat la o fotografie cu multă atenție de la femei

Cât de geloasă este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp și viitoarea sa soție? Ce comentariu i-a lăsat aceasta la o fotografie.
27.02.2023 | 14:55
Cat de geloasa este Daniela Iliescu iubita lui Culita Sterp Ce ia comentat la o fotografie cu multa atentie de la femei
Cât de geloasă este Daniela Iliescu. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Cât de geloasă este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp? Aceasta a postat un comentariu la o fotografie pusă de viitorul ei soț pe Instagram.

Cât de geloasă este Daniela Iliescu. Aceasta a recunoscut totul acum

Daniela Iliescu este logodnica lui Culiță Sterp, dar se pare că și aceasta mai trece prin unele momente de gelozie. Mai în glumă, mai în serios, aceasta a comentat la o fotografie postată de artist pe rețelele de socializare și care a fost realizată chiar de ea.

ADVERTISEMENT

Astfel, mama copilului lui Culiță Sterp a spus că își face singură rău din cauza faptului că a făcut niște poze atât de frumoase și fanele au sărit în aprecierea lui Culiță Sterp. Ba chiar o femeie i-a spus că este cel mai frumos bărbat din lume.

„Uite cum îmi fac rău singura la ce poze faine ți-am făcut”, a scris iubita lui Culiță Sterp, la care acesta i-a răspuns imediat „Merge și invers”, făcându-i un compliment iubitei sale.

ADVERTISEMENT

Daniela Iliescu spunea că nu este geloasă

Culiță Sterp nu se ferește niciodată să îi arate Danielei Iliescu cât de mult o iubește și mereu se filmează în timp ce îi oferă flori, îi face complimente și chiar i-a cumpărat un bolid de lux, de sute de mii de euro după ce a supărat-o.

Daniela Iliescu spune că nu este o femeie geloasă și crede că doar persoanele care au lipsă de încredere în sine pot să dea dovadă de asemenea posesivitate.

ADVERTISEMENT

De asemenea, viitoarea soție a lui Culiță Sterp a mai spus că fiecare trebuie să înțeleagă valoarea pe care o are în viața partenerului și astfel gelozia va dispărea.

„Sunt o persoană foarte realistă și nu cred că mă pot numi o persoană geloasă sau posesivă, pentru că eu vreau să cred că nu am investit, în ultimii ani, atât de mult în mine.

ADVERTISEMENT

Și cred cu tărie că așa cum este vorba acea «că fericirea vine dinăuntru», cred că și gelozia vine, la fel, din tine și atâta timp cât tu nu ai încredere de sine sau nu vezi valoarea ta în viața unui om, atunci este mult mai ușor să devii gelos pe alte persoane, pentru că ai impresia că sunt cu ceva mai presus decât tine, deși ele poate nu sunt”, a mărturisit iubita lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT