Sport

Cât de gravă este accidentarea lui Lionel Messi! Antrenorul lui PSG a explicat toată situaţia

Lionel Messi are din nou probleme medicale şi a ieşit accidentat la pauza meciului PSG - Lille 2-1. La finalul partidei, Mauricio Pochettino a explicat situaţia vedetei echipei.
30.10.2021 | 07:51
Cat de grava este accidentarea lui Lionel Messi Antrenorul lui PSG a explicat toata situatia
ADVERTISEMENT

PSG a reuşit un nou meci dezamăgitor, chiar dacă a învins-o pe Lille, scor 2-1. Formaţia lui Mauricio Pochettino a tremurat pentru victoria în faţa campioanei Franţei, însă antrenorul parizienilor are bătăi de cap şi din cauza problemelor medicale cu care se confruntă Lionel Messi.

După 45 de minute modeste, în care nu a avut niciun şut pe spaţiul porţii, Lionel Messi a fost schimbat cu Mauro Icardi, revenit la PSG după problemele din viaţa personală. Starul argentinian a ajuns la al cincilea meci în Ligue 1 fără gol marcat, iar antrenorul formaţiei de pe Parc des Princes speră să-l aibă la dispoziţie la următorul meci.

ADVERTISEMENT

Cât de gravă este accidentarea lui Lionel Messi. Ce a spus Mauricio Pochettino după PSG – Lille 2-1

La finalul meciului PSG – Lille 2-1, Mauricio Pochettino a fost întrebat de jurnalişti despre situaţia medicală a lui Lionel Messi. Antrenorul argentinian a explicat că decizia schimbării a fost luată după o înţelegere cu staff-ul medical.

“Am luat decizia de a-l schimba după o înţelegere cu staff-ul medical. Sperăm că va putea să joace în meciul de la Leipzig (n.r. partida este programată miercuri, de la ora 22:00)”, a declarat Mauricio Pochettino.

ADVERTISEMENT

Conform presei din Franţa, Lionel Messi a acuzat câteva probleme musculare înaintea meciului, iar schimbarea de la pauză a venit ca o metodă de precauţie, după ce jucătorul şi-a dat seama că nu poate continua şi în a doua repriză.

“Avea deja dureri înainte de startul meciului”, a explicat şi Angel Di Maria, când a fost întrebat de situaţia lui Lionel Messi la interviurile de finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi continuă forma slabă în Ligue 1

Lionel Messi a ajuns la al cincilea meci consecutiv în care nu marchează pentru PSG în Ligue 1. Argentinianul a reuşit să puncteze doar în Liga Campionilor, unde are 3 goluri în 3 meciuri.

Transferat în august, Lionel Messi a ratat deja 6 meciuri din actualul sezon al Ligue 1. “La Pulga” nu era încă pregătit pentru meciurile cu Strasbourg şi Brest, iar la partida cu Clermont Foot a absentat din cauza prezenţei la naţionala Argentinei.

ADVERTISEMENT

La fel s-a întâmplat şi la meciul cu Angers, jucat pe 15 octombrie, în acceeşi zi în care Argentina jucase în preliminariile CM 2022. La partidele cu Metz şi Montpellier, de pe 22 şi 25 septembrie, a absentat din cauza unor dureri la genunchi.

“Messi a petrecut mai mult timp la echipa naţională decât aici (n.r. la PSG)”, a explicat şi Leonardo, directorul sportiv al PSG, după victoria cu Lille.

Pentru PSG urmează două meciuri în deplasare, cu RB Leipzig şi Bordeaux, ca mai apoi să vină ultima pauză dedicată partidelor din preliminariile CM 2022. După 12 etape din Ligue 1, formaţia de pe “Parc des Princes” este lider cu 31 de puncte, 10 mai multe ca Lens, ocupanta locului 2, dar care are un meci mai puţin jucat.

ADVERTISEMENT