Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cât de mare e presiunea pe care o pun fanii FCSB pe jucători? „Nu mai mergem în cantonament!”

FCSB are de luat o revanșă în fața suporterilor. Echipa lui Gigi Becali a pierdut derby-ul cu Rapid și nu își permite să facă aceeași greșeală în partida cu Dinamo.
25.11.2023 | 09:51
Cat de mare e presiunea pe care o pun fanii FCSB pe jucatori Nu mai mergem in cantonament
Galeria FCSB-ului cere o victorie cu Dinamo. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB se pregătește de derby-ul cu Dinamo de pe primul loc. Formația antrenată de Charalambous este obligată să câștige dacă vrea să mențină distanța de trei puncte față de urmăritoarea CFR. Suporterii FCSB-ului așteaptă o reacție din partea echipei după înfrângerea din meciul cu Rapid.

Galeria FCSB-ului vrea o victorie cu Dinamo

“Zic și eu, s-ar putea să nu mă pricep, s-ar putea să greșesc. Voi când vă duceți peste ei, e impropriu spus, când vă duceți la ei, sâmbătă. Și îi încurajați. Nu crezi că e și o formă de presiune? Vă duceți câțiva 20-30 de inși, le cântați puțin sub geam.

ADVERTISEMENT

Eu zic că e o formă de presiune. Mi-ar cam fi așa, ăștia vor să vină să ne aratem ce buni prieteni suntem, dar înțelegem că dacă nu batem nu mai suntem așa buni prieteni. Crezi că ăia de la Barcelona sau Real se duc pe la ei?”, a întrebat Alin Buzărin.

“Nu cred că e o formă de presiune, domnul Buzărin. Mergem să le transmitem încurajări. E posibil ca unii jucători să nu perceapă bine. Noi mergem să îi încurajăm, să își dea viața pe teren pentru suporteri. Știți ce se întâmplă?

ADVERTISEMENT

Noi tot timpul facem așa, dăm exemple pe echipele de afară. Dăm toate exemplele că la ei nu se întâmplă. Dar gândiți-vă că suntem în România. Hai să nu mai discutăm ce se întâmplă afară, să discutăm ce se întâmplă în România”, a declarat Gheorghe Mustață.

Dinamo nu a mai câștigat din august

FCSB se află într-o revenire de formă. După 3 partide fără victorie, echipa antrenată de Charalambous a câștigat duelul cu FCU Craiova, scor 2-1. Oltenii sunt vecini de clasament cu Dinamo. Formația patronată de Adrian Mitielu se află pe locul 14, cu 15 puncte. Pe 15 în clasament este Dinamo, care a adunat doar 10 puncte în 16 meciuri.

ADVERTISEMENT

“Nu știu dacă înțeleg jucătorii altceva. Acolo nu se merge cu țipete, se merge ca într-o familie, discuți, le ridici moralul. Nu mergem acolo să înjurăm jucătorii. Din dialogul pe care îl ai cu ei nu cred că zice nimeni lucrul acesta.

Au înțeles mesajul nostru, știu despre ce este vorba, băieții sunt concentrați pe meciuri. Asta e, au pierdut cu Rapid, mergem înainte. Eu nici nu vreau să cred că va pierde cu Dinamo. În primul rând, valoarea jucătorilor, atitudinea pe care trebuie să o aibă, ei știu ce s-a întâmplat cu două etape înainte și nu are rost.

ADVERTISEMENT

Poate au înțeles și ei ce înseamnă pentru noi, poate acum au tratat așa cu indiferență, dar acum au înțeles despre ce este vorba. Eu nu merg la echipă să discut cu ei, sau să fac anumite lucruri. Eu merg să transmit suporterilor atitudinea lor.

La meciul acesta am vrut să o fac cu anumiți jucători pentru că echipa are nevoie de suporteri. Din cauza asta am luat această hotărâre să merg să fac acele live-uri”, a completat Gheorghe Mustață.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Galeria cere o victorie cu Dinamo

ADVERTISEMENT