Life

Cât de mare și frumoasă s-a făcut Violeta, fiica cu chip de înger a Andreei Marin

29.11.2020 | 16:21
Cat de mare si frumoasa sa facut Violeta fiica cu chip de inger a Andreei Marin
ADVERTISEMENT

După ani întregi în care a evitat să se afișeze alături de fiica sa, din dorința de a nu o expune presiunii care apare odată cu celebritatea, Andreea Marin pare să fi revenit la „sentimente mai bune”. Are și de ce, în condițiile în care Violeta este deja o adolescentă în toată puterea cuvântului.

Ba chiar a moștenit din plin trăsăturile superbe ale celebrei sale mame și adoră să participe alături de ea la diverse evenimente. Recent, tânăra a atras toate privirile cu o rochiță scurtă cu imprimeu floral, căreia i-a accesorizat o pereche de sandale cu toc, precum și o geantă de culoare neagră.

ADVERTISEMENT

Unde mai punem că Violeta se înțelege de minune și cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul alături de care îndrăgita prezentatoare TV formează un cuplu de mai bine de doi ani. „Nu ştiu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă”, dezvăluia fosta Zână a Surprizelor într-un interviu acordat recent.

Cum arată Violeta, fiica Andreei Marin. Este o adolescentă în toată regula

Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult.

ADVERTISEMENT

Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică…

Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”,a declarat Andreea Mărin.

ADVERTISEMENT

Cu dragoste îmi privesc copilul şi îmi iubesc bărbatul. Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne.

Eu sunt mai dură aşa ca mamă şi pun limite, pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. E plăcut! Avem o casă veselă”, a mai spus prezentatoarea TV.

ADVERTISEMENT