Life

Cât de mult îi seamănă Cătălin Măruță mamei sale. Imagini emoționante, distribuite de prezentator

10.03.2021 | 14:11
Cat de mult ii seamana Catalin Maruta mamei sale Imagini emotionante distribuite de prezentator
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță a distribuit imagini emoționante de ziua femeii. Prezentatorul a postat fotografii cu mama sa, iar fanii au putut să vadă cât de mult seamănă cei doi.

Cătălin Măruță a precizat că cea care i-a dat viață este o persoană minunată. El a descris-o pe femeie ca fiind „bunătatea întruchipată”.

ADVERTISEMENT

Postarea prezentatorului a ajuns virală. Peste 25.000 de internauți au reacționat, iar comentariile au fost și ele numeroare, peste 2.000. Alături de mama vedetei, în imagini apar și cei doi copii ai săi.

Cât de mult îi seamănă Cătălin Măruță mamei sale. Imagini emoționante, distribuite de prezentator

Cătălin Măruță și mama lui
Cătălin Măruță și mama lui
Sursa foto: Facebook

Cătălin Măruță a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă cu privire la femeia care i-a dat viață: „mulțumesc, mama, că ești mereu bunătatea întruchipată! La mulți ani tuturor femeilor!!!”, a scris prezentatorul pe Facebook cu ocazia zilei femeii.

ADVERTISEMENT
David și Eva Măruță, alături de bunica paternă
David și Eva Măruță, alături de bunica paternă
Sursa foto: Facebook

Fanii au fost impresionați de imaginile distribuite de vedeta de la Pro TV. Cei mai mulți admiratori au fost de părere că micuța Eva seamănă foarte bine cu mama lui Cătălin Măruță.

Cu ceva timp în urmă, prezentatorul spunea că seamănă cu mama lui: „cred că semănăm, dar dincolo de cum arătăm, avem lucruri în comun pe care mă mândresc că le-am învăţat de la ea”.

ADVERTISEMENT

„Să ascult, să ajut, să mă gândesc mereu la cum se simt cei din jurul meu. Mulţumesc, mama! La mulţi ani!! Să fii sănătoasă şi mereu zâmbitoare!”, i-a transmis acesta, cu ocazia zilei acesteia de naștere, potrivit CanCan.

Cătălin Măruță a vorbit în trecut despre copilărie. El își aduce aminte cu drag de vremurile când aștepta plecarea de acasă a părinților pentru a putea da petreceri, deși recunoaște că acele vremuri erau mult mai grele decât cele de acum: „acum trăim vremuri mult mai bune, în care poţi studia orice, în ţară sau în străinătate. Noi ne-am îndreptat spre domeniile în care se putea, chiar dacă simţeam că avem abilităţi în zona de comunicare, de producere de conţinut”.

ADVERTISEMENT

„Eu mi-am dat seama că îmi place să lucrez cu oamenii, să fiu în mijlocul unui eveniment, să pun muzică şi să fac atmosferă de pe vremea când eram elev şi făceam petreceri în apartamente, când părinţii nu erau acasă. Am fost DJ la radio, iar apoi m-a cucerit televiziunea,” a declarat prezentatorul, potrivit sursei citate mai sus.

ADVERTISEMENT