Life

Cât de mult s-a transformat sora lui Cristi Chivu! Diana a topit kilogramele și e cu totul altă femeie în prezent – Foto

06.08.2020 | 11:32
Cat de mult sa transformat sora lui Cristi Chivu Diana a topit kilogramele si e cu totul alta femeie in prezent  Foto
Cristi Chivu este căsătorit cu Adelina și împreună au 2 fete
ADVERTISEMENT

Cristi Chivu are o soție foarte frumoasă, însă la fel de bine arată și mama, și sora lui, Diana Chivu. De fapt, sora fostului căpitan de la Națională a suferit o transformare uriașă în ultimii ani.

În 2007, cu kiograme multe în plus, Diana Chivu era de nerecunoscut. În prezent, ea a slăbit considerabil și arată cu totul diferit.

ADVERTISEMENT

Cumnata Adelinei Chivu este o persoană discretă, care nu e dornică de apariții publice.

Cristi Chivu se mândrește cu sora lui, care arată senazțional la 41 de ani

Sora lui Cristi Chivu nu a arătat întotdeauna ca în prezent. În trecut, Diana Chivu s-a confruntat cu o problemă de greutate, însă a reușit să slăbească foarte mult în ultimii ani, iar în prezent pare altă femeie. Silueta obținută după ce a slăbit considerabil a transformat-o într-o femeie atrăcătoare. De altfel, ea și-a schimbat și stilul vestimentar.

În 2007, la o licitație de tablouri, Diana Chivu arăta cu totul altfel față de femeia din prezent.

ADVERTISEMENT
Diana Chivu, la o licitație de tablouri, împreună cu Maria Marinescu. Sursa foto: Agerpres
Diana Chivu, la o licitație de tablouri, împreună cu Maria Marinescu. Sursa foto: Agerpres

În imaginile postate de Maria Chivu, mama lui Cristi și Diana Chivu, cea din urmă apare zâmbitoare, cu un nou look și cu multe kilograme în minus, semn că a reușit să slăbească așa cum și-a dorit.

Diana este căsătorită cu Dumitru Costin (58 de ani), fostul lider al Blocului National Sindical. Cei doi au spus DA în fața ofițerului stării civile după 4 ani de relație.

ADVERTISEMENT
Cristi Chivu are o relație foarte bună cu sora lui, Diana
Cristi Chivu are o relație foarte bună cu sora lui, Diana

Cristian Chivu a terminat cursurile Şcolii de Antrenori de la Coverciano și a obținut Licenţa Pro UEFA. Chivu a antrenat U14 a clubului Inter, iar în prezent antrenează U17 de la Inter Milano.

Cristi Chivu a jucat la CSM Reșita, Ajax, AS Roma și Inter Milano. În 1999, Universitatea Craiova l-a vândut pe fostul fotbalist la Ajax cu 2,5 milioane de dolari. 4 ani mai târziu a plecat în Olanda pentru suma de 16 milioane de dolari, valoarea lui crescând de la an la an.

ADVERTISEMENT
Tags: