Life

Cât de mult se ceartă Mario Fresh și Alexia Eram, de fapt: „Așa a mers de la începutul relației”

Cât de mult se ceartă Mario Fresh și Alexia Eram. Cei doi sunt împreună de șase ani și acum au spus ce au făcut de la începutul relației.
04.04.2023 | 11:09
Cat de mult se cearta Mario Fresh si Alexia Eram de fapt Asa a mers de la inceputul relatiei
Cât de mult se ceartă Mario Fresh și Alexia Eram. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cât de mult se ceartă Mario Fresh și Alexia Eram. Cei doi sunt împreună de șase ani și recunosc că au avut diferențele lor, peste care au trecut.

Cât de mult se ceartă Mario Fresh și Alexia Eram

Mario Fresh și Alexia Eram sunt iubiți de șase ani. Cei doi au recunoscut că la începutul relației lor se certau destul de mult, dar acum lucrurile stau mult mai bine între ei.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh și fiica Andreei Esca spun că acum nici nu mai au timp să se certe, pentru că își petrec doar diminețile și serile împreună. În rest, cei doi sunt foarte ocupați și preferă să se bucure de puținele clipe împreună fără certuri.

„Ne vedem dimineața și seara. Pe timpul zilei avem amândoi treabă și dimineața și seara ne întâlnim”, a spus Alexia Eram, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Mario Fresh, mărturisiri despre începutul relației cu Alexia Eram

După ce au răspuns întrebării referitoare la cât de mult se ceartă acasă, Mario Fresh și iubita lui au povestit și despre gelozie. Conform acestuia, la începutul relației era o gelozie mai acută, dar care acum s-a vindecat pentru ambii.

Încă de la începutul relației, cei doi se sunau doar cu apel video. Nu pentru a se controla, spune Mario Fresh, ci pentru a se vedea.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că mai este gelozie, adică nu mai este genul acela de gelozie ca la început…(…) La noi așa a mers de la începutul relației.

La noi este o obișnuință să ne sunăm doar pe video, nu pentru a ne controla, ci să ne vedem chipul unul celuilalt și să bucurăm măcar câteva minute”, a spus Mario Fresh.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Alexia Eram recunoaște că mai există și mici gelozii în relația ei cu Mario Fresh. Fără gelozie nu ar fi bine, a susținut fiica Andreei Esca.

„Nu cred că mai este genul acela de gelozie ca la început, dar este puțină gelozie, că dacă nu ar fi gelozie, n-ar fi bine”, a mai spus iubita artistului.

ADVERTISEMENT