Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cât de mult va conta pentru FCSB absența lui Edjouma? „Mi se pare ciudat! Dacă se dă accidentat?”. Video Exclusiv

Malcom Edjouma nu a fost în lotul celor de la FCSB în confruntarea cu Universitatea Craiova, iar la FANATIK SUPERLIGA a fost dezbătută situaţia mijlocaşului francez.
02.05.2023 | 22:53
Cat de mult va conta pentru FCSB absenta lui Edjouma Mi se pare ciudat Daca se da accidentat Video Exclusiv
Cât de mult va conta pentru FCSB absența lui Edjouma? „Mi se pare ciudat! Dacă se dă accidentat?”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 2-1 meciul împotriva Universităţii Craiova şi rămâne în cursa pentru titlu. Dar, roş-albaştrii au pierdut o piesă importantă în lupta pentru titlu: Malcom Edjouma, francezul care a făcut furori în meciurile de la început de an.

Cât de mult va conta pentru FCSB absența lui Edjouma? “Nici nu mai vrea să mai joace”

Realizatorul Horia Ivanovici şi invitaţii săi de la FANATIK SUPERLIGA au dezbătut curiosul caz al lui Malcom Edjouma, care s-a confruntat cu diverse probleme brusc după ce i-a răspuns patronului în public, spunând că trebuie să dea gol ca să nu fie scos la pauză:

ADVERTISEMENT

“Mi se pare ciudat! Dacă se dă accidentat? Eu cred că Edjouma nici nu mai vrea să mai joace. Cred că acoperă acest lucru cu Edjouma pentru că nu vor să iasă scandal. Nu au nevoie de scandal. 

După ce l-a înţepat pe patron, brusc, stai că nu a venit la antrenament, stai că are toxiinfecţie alimentară, stai că acum e accidentat. Nu vi se pare ciudat? Eu zic că este o pierdere Edjouma”, a fost mingea la fileu ridicată de Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Sabin Ilie: “1 contra 1 nu ştiu să joace, mai puţin Edjouma”

Fostul atacant, Sabin Ilie susţine că FCSB nu are un mijlocaş cu calităţile lui Malcom Edjouma, singurul om de la mijloc care ştie să gestioneze duelurile unu contra unu:

“Aici depinde foarte mult şi de antrenor, ce tactică faci. Totuşi, trebuie să spunem că toţi jucătorii de la mijlocul terenului, 1 contra 1 nu ştiu să joace, mai puţin Edjouma. Dar, Cordea, Şut, Olaru, nu ştiu. Edjouma ar fi singurul box to box.

ADVERTISEMENT

Nu sunt învăţaţi să joace corp la corp, 1 contra 1. Uitaţi-vă la cei de la Hagi, sunt învăţaţi să joace aşa. FCSB are cel mai bun lot din ţară şi cred că dacă ar veni cineva să antreneze cu adevărat, ar defila în campionat”, a spus Sabin Ilie.

Răchită: “Edjouma este jucător cu personalitate, nu este unul dintre cei care stau să fie înjuraţi”

Valeriu Răchită susţine că prin revenirea lui Ovidiu Popescu FCSB este acoperită în ceea ce priveşte mijlocul terenului. Iar Edjouma este un jucător cu personalitate şi ar putea să nu îşi mai dea interesul după clinciurile cu patronul:

ADVERTISEMENT

“La cum văd eu lucrurile acolo. Prin revenirea lui Ovidiu Popescu, nu cred că Edjouma este o pierdere acolo. La relaţia pe care o are Edjouma cu patronul clubului, cu tot ce înseamnă FCSB, faptul că e scos la pauză.

Cred că şi el nu îşi mai dă interesul 100% şi vede care sunt paşii. Era preferatul lui Gigi Becali. Edjouma este jucător cu personalitate, nu este unul dintre cei care stau să fie înjuraţi”, a spus Răchită.

 FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT