Life

Cât de sus vrea să ajungă Zanni. Câștigătorul de la Survivor România are planuri mărețe 

Ce planuri și idealuri are Zanni, câștigătorul premiului cel mare de la Survivor România 2021. Dezvăluirile fostului concurent.
30.09.2022 | 20:05
Cat de sus vrea sa ajunga Zanni Castigatorul de la Survivor Romania are planuri marete
Ce planuri și idealuri are Zanni. Dezvăluirile câștigătorului de la Survivor România. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cât de sus vrea să ajungă fostul participant de la Kanal D, care a fost candidat și în cadrul emisiunii culinare Chefi la cuțite. Câștigătorul de la Survivor România are concepte mărețe și foarte bine puse la punct.

Ce planuri și idealuri are Zanni. Dezvăluirile câștigătorului de la Survivor România

Zanni a evoluat foarte mult de când a câștigat marele premiu de la Survivor România, bani pe care i-a investit într-un apartament cu două camere. Tânărul artist nu s-a oprit aici și recent a devenit proprietarul unei case, la curte.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Kanal D și-a cumpărat mașină și are în continuare planuri și idealuri mari. Standardele sale sunt foarte ridicate, protejatul lui Alex Velea precizând că vrea să urce cât mai sus pe scara socială.

„Nu știu cât de sus vreau să ajung! Nu cred că sunt sus și nu cred că fiind sus, vreau să ajung și mai sus! Vreau să câștig cât mai multe chestii, să învăț cât mai multe chestii! De fapt, vreau să le câștig învățând!

ADVERTISEMENT

Pe plan profesional este debutul meu în MMA, în lupte marțiale, mixte, am avut meci pe 27 septembrie, a fost o gală de amatori dar mi-ar plăcea să duc asta la un alt nivel.

E cam cel mai nebunesc lucru pe care l-am făcut până acum, să accept această gală. Am mai câștigat o competiție de sărit în apă! Nu a fost practic o pasiune pentru lupte.

ADVERTISEMENT

Mi-au propus o sumă mare de bani și după ce am acceptat mi-am dat seama că îmi și place!”, a mărturisit Zanni pentru ciao.ro.

Zanni, investiții în casă și mașină

Zanni investește foarte mult în liniștea sa, motiv pentru care s-a mutat la curte. Își dorea de multă vreme să aibă o locuință direct pe pământ, unde să poată respira în voie.

ADVERTISEMENT

Mașina albă pe care o conduce în prezent câștigătorul de la Survivor România este una hibrid care nu consumă foarte mult și pentru care nu trebuie să plătească un impozit uriaș.

ADVERTISEMENT