Life

Cât s-a îngrășat Gabriela Prisăcariu de când e gravidă. Cum arată soția lui Dani Oțil, însărcinată în 30 de săptămâni

Cât s-a îngrășat Gabriela Prisăcariu de când e gravidă? Vedeta nu s-a ferit să recunoască.
06.07.2021 | 13:50
Cat sa ingrasat Gabriela Prisacariu de cand e gravida Cum arata sotia lui Dani Otil insarcinata in 30 de saptamani
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu este însărcinată în 30 de săptămâni. Soția lui Dani Oțil nu se ferește să recunoască faptul că s-a îngrășat în timpul sarcinii. Mai mult, ea a dezvăluit că a acumulat nu mai puțin de 13 kilograme.

Cât s-a îngrășat Gabriela Prisăcariu de când e gravidă. Vedeta a recunoscut

Soția lui Dani Oțil se mândrește cu burtica de gravidă. Aceasta urmează să nască în această toamnă, dar, până atunci, ea se bucură de momentele acestea.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a acumulat câteva kilograme pe parcursul sarcinii și este posibil să nu se oprească aici, având în vedere că mai sunt câteva luni până va naște.

Acest lucru nu o sperie pe viitoarea mămică, model de meserie, pentru că se simte foarte bine în corpul ei și este sigură că va reveni la silueta de dinainte.

ADVERTISEMENT

Aceasta își surprinde mereu burtica de gravidă în fotografii pe care le postează pe rețelele de socializare, semn că este fericită în postura de viitoare mamă.

Cei doi soți au mers la mare în vacanță, iar Gabriela Prisăcariu a suprins în mai multe fotografii ținuta ei. Viitoarea mămică și-a pozat burtica de gravidă în diferite ipostaze, în costum de baie.

ADVERTISEMENT
Cum arată Gabriela Prisăcariu însărcinată în 30 de săptămâni
Cum arată Gabriela Prisăcariu însărcinată în 30 de săptămâni. Sursa foto: Instagram

Dani Oțil și Gabriela s-au căsătorit recent

Gabriela Prisăcariu a devenit în luna mai a acestui an doamna Oțil, în mod oficial. Aceasta s-a măritat cu prezentatorul de la Neața cu Răzvan și Dani, după ce nunta lor a fost amânată din cauza pandemiei.

Acum, ei au realizat fericitul eveniment chiar în timp ce Gabriela Prisăcariu era gravidă și cât de curând vor primi pe lume primul lor copil. Soția lui Dani Oțil povestea că este foarte pofticioasă și mănâncă foarte mult.

ADVERTISEMENT

Aceasta nu se mai abține de la nimic în ceea ce privește alimentația și mănâncă tocănițe, ciorbe și orice altceva poftește. Totuși, ea a spus că nu are voie să facă mișcare din motive medicale.

„Din păcate, la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. (…)

Îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, spunea Gabriela Prisăcariu.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt împreună de trei ani. Prezentatorul TV a cerut-o pe iubita lui de soție în timpul unei vacanțe în Mexic.

ADVERTISEMENT