Life

Cătălin Bordea iubește din nou. Cum arată noua iubită a câștigătorului de la America Express

Cătălin Bordea și-a refăcut viața amoroasă după divorț. Cum arată actuala parteneră a învingătorului de la America Express.
29.08.2023 | 13:00
Catalin Bordea iubeste din nou Cum arata noua iubita a castigatorului de la America Express
Cătălin Bordea și-a refăcut viața amoroasă. Cum arată actuala parteneră a învingătorului de la America Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Juratul de la iUmor iubește din nou. Cum arată noua iubită a câștigătorului de la America Express, unde a făcut echipă cu amicul său, Nelu Cortea. Comediantul nu se mai ascunde și pare că și-a găsit sufletul pereche.

Cătălin Bordea și-a refăcut viața amoroasă. Cum arată actuala parteneră a învingătorului de la America Express

Cătălin Bordea și-a refăcut viața amoroasă la scurtă vreme după divorțul de Livia cu care a fost căsătorit timp de 3 ani. Cei doi au format un cuplu aproximativ 11 ani, însă lucrurile au începe să se strice în urmă cu mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a recunoscut că nu-i este ușor după despărțire, dar iată că a reușit să treacă peste momentele mai puțin plăcute. Se iubește cu o frumoasă brunetă. Actuala parteneră a comediantului seamănă izbitor cu fosta soție. Vezi imaginile AICI.

Potrivit cancan.ro, juratul de la iUmor s-a afișat cu noua cucerire la o cafenea din Capitală, unde au stat minute bune. S-au ferit de la atingeri și apropieri, însă la plecare vedeta nu s-a mai putut abține sub nicio formă.

ADVERTISEMENT

Și-a ținut în brațe iubita și chiar a sărutat-o delicat pe păr. Cătălin Bordea nu are imagini în online cu bruneta și nici nu a făcut declarații despre acest subiect. Cel mai probabil așteaptă să vadă cum decurge relația.

Cătălin Bordea și Livia, despărțire după 11 ani de relație

Cătălin Bordea și Livia s-au despărțit după o relație sentimentală care a durat 11 ani. Cea care a dorit să pună capăt mariajului a fost chiar frumoasa brunetă, comediantul luptând până în ultima clipă pentru a salva legătura.

ADVERTISEMENT

Din păcate, lucrurile nu au evoluat în direcția dorită de câștigătorul de la America Express. Fostul co-prezentator de la Xtra Night Show a mers chiar și la psiholog, însă a fost nevoit să facă anunțul despre divorț în urmă cu ceva vreme.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi după ce am semnat actele de divorț. Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința.

ADVERTISEMENT

O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele”, a scris Cătălin Bordea la acea vreme pe contul de Instagram. Ulterior, comediantul s-a refugiat în muncă.

ADVERTISEMENT